בכר עם מליקסון. בבאר שבע ינסו לעשות את הבלתי אפשרי // בכר עם מליקסון. בבאר שבע ינסו לעשות את הבלתי אפשרי

מליקסון: "מאמינים בעצמינו, מחכים שהמשחק יתחיל"

הפועל ב"ש מלקקת עדיין את הפצעים מהמפגש הראשון נגד סלטיק, אך בקבוצה עדיין מאמנים בעצמם לקראת הגומלין מחר • ברק בכר הוסיף: "כולנו אמונה שהכל אפשרי"

לאחר התבוסה במפגש 2:5 במפגש הראשון בסלטיק פארק, הפועל באר שבע ערכה היום (ב') מסיבת עיתונאים לקראת משחק הגומלין שיתקיים מחר (21:45) כאשר סיכוייה של הקבוצה הדרומית להעפיל דיי קלושים. מאמן הקבוצה באר שבע, ברק בכר וקפטן הקבוצה, מאור מליקסון התצייבו הערב למסיבת העיתונאים רגע לפני המפגש הגורלי. 

בכר פתח את דבריו כשנשמע אופטימי ואמר: "בכדורגל הכל אפשרי. כבר היו מקרים. נעשה הכל כדי לנסות ולחולל מהפך. אסור לחשוב על התוצאה, צריך לבוא, לעשות משחק טוב, לנסות לנצח ונראה איך המשחק יתפתח". 

לאחר מכן המאמן של האלופה עבר להתייחס לסיכויים של קבוצתו: "בכדורגל הכל אפשרי,  כבר היו מקרים, נעשה הכל כדי לנסות ולחולל מהפך. אסור לנו לחשוב על התוצאה, צריך לבוא, לעשות משחק טוב, לנסות לנצח ונראה איך המשחק יתפתח".

ברק מודע לחשיבות של הקהל הבאר שבעי שימלא את אצטדיון טרנר הגועש, על כך אמר: "לקהל תמיד יש משמעות. בשתי הקבוצות הקהל דומיננטי מאוד. מי שהיה בסלטיק פארק הבין במה מדובר. אני בטוח שהקהל שלנו הכין תפאורה מדהימה וכולנו אמונה שהכל אפשרי במשחק. נמתין שהמשחק יתחיל והקהל ידחוף אותנו, אני בטוח בזה".

עם זאת, למרות הרוח החיובית שאלופת המדינה מגיעה למשחק, היא סוחבת איתה בור של שלושה שערים שעליו היא צריכה להתגבר, על מה שניתן להסיק מהמשחק הקודם הוסיף: "יש הרבה מסקנות להסיק מההפסד. היו הרבה דברים שלמדנו מהפתיחה וגם מהסיום. אנחנו נשתדל לתקן מה שריך. אנחנו יודעים מול מי אנחנו משחקים, יודעים מה האיכויות והחולשות שלהם וננסה לנצל זאת. נגיע כדי לנצח בלי לחשוב יותר מדי על התוצאה". ועל האפשרות לחזור ולהפתיע את הסקוטים אמר: "ברור שרצינו להגיע לכאן עם תוצאה טובה יותר, אבל ה-5:2 זו עובדה. אנחנו יודעים מה צריך לעשות אבל ברור שיהיה קשה. ננסה לעשות משחק טוב, התוצאה קשה מאוד, זה ברור. נבוא לשחק את המשחק שלנו, לייצג את הפועל באר שבע בכבוד".

לאחר מכן, גם מאור מליקסון, קפטן הקבוצה הצטרף לתשובה של בכר כשאמר: "שיחקנו במגרש קשה מול קבוצה מצוינת. היו דקות מסוימות שהאמנו שאפשר לעשות את זה. אנחנו מאמינים בעצמנו תמיד ומחכים שהמשחק יתחיל כבר".

מליקסון מודע לחשיבות המשחק ועל כך הוסיף:" יש התרגשות גדולה מאוד, תהיה תפאורה גדולה של הקהל. זה לא דומה למשחק ליגה, אבל זה מרגש מאוד. סיטואציה אחרת שאי אפשר להשוות אותה לאליפות".

על הלחץ שיש על השחקנים הוסיף מליקסון:  "תמיד יש עליי לחץ, על שחקנים בקבוצה כמו ב"ש תמיד יש לחץ. הביטחון שלי ושל שאר השחקנים גבוה, נעשה את המיטב ונקווה לטוב".

בכל הנוגע לאחד המפתחות החשובים של באר שבע, החלוץ אליניב ברדה אמר מליקסון: "אליניב ברדה חשוב לקבוצה, כולנו אוהבים אותו ומתגעגעים אליו. כרגע הוא לא כאן ונצטרך להסתדר בלעדיו".

כאשר לאחר מכן, המאמן התייחס ליכולת של היריבה: "ראינו את ההתקדמות של סלטיק בשבועות האחרונים, לא היינו מופתעים, הם בפורמה טובה, הם התחזקו, הם בכושר טוב ויהיה לנו קשה מאוד מולם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו