אחרי 17 שנה ואלפי שעות שידור משותפות, שי ודרור נפרדים, כך נודע ל"ישראל היום". על פי גורם בתחנה 103FM, דרור רפאל הודיע כי בכוונתו לעזוב את תוכנית הבוקר, ובכך הגיע לסיומו אחד משיתופו הפעולה הוותיקים ברדיו בישראל.
רפאל ושי גולדשטיין התחילו את דרכם המשותפת ברדיו תל אביב ומשם עברו יחד ל"רדיו ללא הפסקה", שם הם משדרים בשנים האחרונות. תוכניתם נחשבת לאחת מהתוכניות הפופולאריות בתחנה ובכלל. במהלך השנים נעשו גם פרויקטים משותפים בטלוויזיה.
רפאל צפוי לעזוב כבר בשבועות הקרובים ויש להניח כי עתיד התוכנית בספק. בשלב זה לא ברור אם הרצועה היוקרתית תוחלף לגמרי, או שאחר יתפוס את מקומו של רפאל לצד גולדשטיין.
גורם מקורב סיפר כי בשנה האחרונה חל ריחוק בין השניים שבסופו של דבר הוביל לפרידה. זה אולי מה שמסביר את העובדה שגולדשטיין סירב להצטלם ל"מחוברים" בכיכובו של רפאל.
מ"רדיו ללא הפסקה" נמסר בתגובה: "התוכנית שי ודרור משודרת בהצלחה רבה למעלה מ-15 שנה, ופועלת ללא הרף לשמור על רלוונטית ורעננות. על מאמצים רבים אלו קיבלנו אישור משמח מקהל המאזינים של 103 כשסקר TGI האחרון הראה שתחנת הרדיו שלנו היא המואזנת ביותר בקרב התחנות האזוריות. המאמצים לשמור על התחדשות תמידית ב-103 אינם פוסקים, במידה ויחולו שינויים כלשהם בפורמט תוכנית הבוקר או בלוח המשדרים שלנו נשמח לעדכן בכך את קהל מאזינינו".