כאשר ונסה הסל נפרדה מבעלה ואב ילדיה, פאולי, היא הייתה שבורת לב, ובסתר לבה קיוותה שיום אחד ישובו להיות ביחד. היא מעולם לא חלמה שבסופו של דבר תהיה חלק ממערכת יחסים עם פאולי, יחד עם שתי הנשים החדשות שלו, הזל בת ה-27, וליידי בת ה-25.
אבל כנגד כל הסיכויים, פאולי, ונסה, הזל וליידי חיות יחד באושר בביתם בניו ג'רזי, ושלוש הנשים מתעקשות להישאר החברות הכי טובות. ה"הרביעייה" יוצאת לדייטים ביחד באופן קבוע, הם מבלים בערבים ואפילו ישנים ביחד. שלוש הנשים עושות הכל ביחד, מללכת למכון הכושר אחרי העבודה, ועד לעזרה בגידול שלושת הילדים של פאולי, ונסה וליידי.
ארבעת האוהבים אימצו את שם המשפחה הסל (Hussle), ולעיתים הולכים עם חולצות עליהם יש את הכיתוב "פוליגמיה".
לשלוש הנשים יש אפילו קעקועים התואמים את תווי פניו של פאולי בין השדיים שלהן. פאולי, שעובד בעסקי האופנה, הסביר: "כאשר אני וונסה התחלנו להיתקל בבעיות וחיי הנישואין שלנו התפרקנו, התחלתי לראות את הזל, ולאחר מכן גם את ליידי".
"הרגשתי כל כך אשם על מה שאני עושה כי עדיין אהבתי את אשתי. רציתי להיות גם עם שתי הנשים האחרות, אבל גם לא הייתי מוכן לוותר על ונסה, היא החברה הכי טובה שלי, הנפש התאומה שלי, קיוויתי עדיין שנוכל ליישר את ההדורים ולהיות רביעייה".
פאולי. מכנה את עצמי "הלורד של הנשים"
למהנדסת הרכב ונסה, בת ה-31 יש ילד בגיל 11 וילדה בת 9 יחד עם פאולי. ונסה סיפרה כי "כששמעתי שפאולי במערכת יחסים עם הזל וליידי, הייתי בהלם", והוסיפה: "בהתחלה שנאתי את המחשבה על שתי הנשים הללו, זה גרם לדם שלי לרתוח. אמרתי לחברים שלי שאם אפגוש אותן זה יסתיים באגרופים, אבל לאורך זמן נמשכתי והתאהבתי בנשים האלה יותר מדי".
ונסה נזכרה וסיפרה: "כשאמרתי לפאולי שאני מסכימה להיות במערכת יחסים איתו יחד עם הזל וליידי הוא בכה דמעות של שמחה. זה היה הרגע בו מצאנו את האושר שלנו ביחד, זה הציל את נישואינו".
ונסה סיפרה כי "כל יום הוא כמו מסיבת פיג'מות מדהימה עם הבעל והנשים האהובים והאהובות עליי". לפאולי, המכנה את עצמו "הלורד של הנשים", יש גם קעקוע של שלושת נשותיו על חזו. הוא הודה כי נשים מרובות דורשות הרבה תשומת לב.
פאולי הסביר: "יש לי לוח שנה מיוחד באייפד שלי, ובו יש לי צבעים לכל אישה כדי לוודא שאני יוצא עם כל אחת באופן פרטי במועד אחר ונותן להן את תשומת הלב לה היא ראויה".
"אבל ארבעתנו אוהבים להתגנדר ולצאת לארוחות מפוארות יחד. אנשים בוהים בנו כשאנו נכנסים למסעדות, אבל לא אכפת לנו. השארנו פעם למשך כמה לילות את הילדים עם הסבא והסבתא שלהם, והלכנו לעשות ספא, ג'קוזי ולקיים יחסי מין מדהימים ביחד בסלון", סיפר פאולי.
הנשים חוגגות את אהבתן
הרביעייה מנהלת בלוג פאוליאמוריה, אותו כינו: "הנשים של פאולי". ונסה ציינה: "פאולי הוא בעל כזה אכפתי שדואג לכולנו. יש אנשים שמסתכלים על המשפחה שלנו וחושבים שזה דבר חד צדדי אבל כולנו אוהבים אחד את השני לא פחות".
"המון זוגות חווים בעיות בחיי הנישואין שלהם, אבל פוחדים לחקור אפשרויות אחרות. נכון לעכשיו, אני לא יכולה לחיות בלי שתי הנשים האלה".
כאשר פאולי וונסה נפגשו לראשונה לפני עשר שנים באוניברסיטת ניו ג'רזי, זו הייתה אהבה ממבט ראשון. ונסה, שהייתה רק במערכות יחסים מונוגמיות לפני, הסבירה: "הוא היה האדם הכי מעניין שפגשתי מעודי, הוא היה מאוד בוגר ואינטליגנטי".
כל אחת משלוש הבנות ישנה בתורה עם פאולי, ולאחר מכן ארבעתם ישנים ביחד. הרביעייה פתוחה גם לרעיון של הוספת נשים נוספות לעניינים. ליידי סיפרה: "אנחנו נאמנות לפאולי וזה לזו, אבל אנחנו אוהבים לחקור נשים אחרות, כולנו מזוהות כביסקסואליות. יש שתי נשים נוספות שבאות והולכות, אף פעם אין שום שנאה".
באיזה תנאי פאולי יהיה מוכן לצרף גבר לעניינים?
פאולי הוסיף: "אנשים שואלים אותי אם אני מוכן לאפשר לגבר אחר להצטרף למערכת היחסים. זה לא תלוי רק בי. זה שאני גבר לא אומר שאני מנהל את ההצגה או קובע את הכללים. לא היה אכפת לי שייכנס גבר אחר. אני מאפשר לנשים לעשות מה שהן רוצות, אנחנו לא מקנאים או מגוננים".
"אבל אם גבר אחר היה נכנס למערכת היחסים, הייתי מצפה ממנו לשאת במחצית מהאחריות הפיננסית שאני נושא על כתפי. הוא יצטרך מצדו לשלם את החשבונות ומחצית מהמשכנתא. אני המפרנס, וכשמדובר על שלוש נשים, זה לא קל", אמר פאולי.
פאולי הודה שהם מקבלים ביקורת על אורח החיים הבלתי שגרתי שלהם, והסביר: "היו לי כמה עליות וירידות עם אבא ואמא שלי אבל בסופו של דבר, הם מכבדים את אורח החיים שלי. למרבה המזל הילדים מעולם לא היו קורבן להתעללות, לימדתי אותם להתגאות במשפחתם ולעמוד על שלהם".
פאולי סיפר שהילדים יודעים מי האמא הביולוגית שלהם, ורואים את הבנות האחרות כמטפלות. "אנשים שופטים אותי על הדרך שבה אני חי. החמצתי הזדמנויות עסקיות משום שהם יודעים מי אני", הוסיף פאולי.
"אבל בסופו של דבר ונסה, הזל, ליידי ואני ביחד כבר הרבה זמן. מערכת היחסים שלנו היא לא רק תופעה חולפת. אני כל כך אסיר תודה על מה שיש לנו ביחד. אני מרגיש כאילו אני האדם הכי בר מזל בעולם".
באשר לעתיד, הרביעייה פתוחה להרחבת המשפחה. ונסה ציינה: "הזל רוצה להביא ילד לעולם עם פאולי, אולי בעוד שנה או שנתיים. אנחנו בזה לנצח עכשיו, אני לא יכולה לדמיין את החיים ללא פאולי והנשים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו