משטרת הודו הודיעה כי עצרה שני חשודים באונס ישראלית 25, כך דווח בכלי תקשורת במדינה. הצעירה התלוננה כי נאנסה בידי שני גברים בעיר מנאלי, שנמצאת למרגלות רכס הרי ההימלאיה שבצפון המדינה, כך מסר היום (שני) פאדאם צ'אנד, קצין משטרה מקומי בכיר. האישה סיפרה למשטרה כי הותקפה אתמול לאחר שעלתה על מה שהיא חשבה כמונית, וביקשה מהגברים ברכב טרמפ לעיר סמוכה, כך מסר רב פקד צ'אנד.
רויטרס
"היו שישה אנשים במכונית ושניים מהם אנסו אותה", אמר צ'אנד. לדבריו, כל השישה נמלטו. הישראלית ניסתה לחבור לחברים שכבר עזבו לעיירה סמוכה, לאחר שכולם הגיעו למנאלי רק כמה ימים קודם לכן.
המשטרה בודקת סרטונים שצולמו ממצלמות המותקנות ברחובות מנאלי, יעד תיירותי פופולרי מאוד בקרב תיירים מכל העולם, ובעיקר ישראלים, בתקווה לזהות את החשודים. שגרירות ישראל קיבלה דיווח על המקרה, כך מסר צ'אנד.
הישראלית קיבלה טיפול בבית חולים מקומי לאחר שדיווחה על האונס, שהתרחש בסביבות השעה שלוש לפנות בוקר. "היא תעבור היום לקבל טיפול בבית חולים גדול יותר בעיר מאנדי על מנת שתעבור בדיקות רפואיות הולמות", אמר גאנדי רם, קצין משטרה נוסף ממנאלי.
הודו החמירה בשנים האחרונות את העונשים על אנסים בעקבות גידול עצום במקרי אונס קבוצתיים משנת 2012, מקרים שמשכו תשומת לב עולמית לתופעה המזעזעת של אלימות נגד נשים בתת היבשת. עם זאת, אונס ותקיפה מינית הם עדיין דברים שקורים באופן יום יומי ומקבלים כותרות במדינה הענקית.
אמריקאית נאנסה במנאלי ב-2013 על ידי שלושה גברים עמם לקחה טרמפ במשאית. ב-2012 נאנסה אשה מאוסטרליה באותו אזור, הממוקם בעמק קולו במדינת הימצ'ל פרדש.
המפגין שטיפס על הביג בן עדיין לא ירד, והבהיר שיש לו ציוד להישאר שם "זמן מה"
"פשע מתועב": בהודו מגנים בחריפות את התקיפה והאונס שעברה תיירת ישראלית
פרסומת | פתיתים של תקווה
חמינאי בתגובה לאולטימטום האמריקני: "איראן לא תיכנע ללחץ של מדינה בריונית"
חמאס: "סימנים חיוביים לשלב השני בעסקה"; גורם ישראלי: "אין התקדמות"