צילום: גטי אימג'ס // סקאריונה (באדום). תוספת כוח משמעותית להתקפה

המחליף של זהבי: סקאריונה חתם במכבי ת"א

אזקיאל אוסקר סקאריונה, ששיחק תחת שוטה ארבלדזה בטורקיה, חתם לשנתיים במכבי ת"א • קרויף: "שמחים לצרף שחקן איכותי"

למכבי ת"א יש זר חדש – הקשר הארגנטינאי אזקייאל אוסקר סקאריונה חתם אתמול בשורות סגנית האלופה לשנתיים, עם אופציה לעונה נוספת. סקאריונה בן ה-31 מגיע בהעברה חופשית מקבוצת קאסימפשה, שם שיחק תחת הדרכתו של מאמן הצהובים, שוטה ארבלדזה. בשלוש העונות האחרונות כבש 40 שערים ב-94 משחקים. הוא גדל במחלקת הנוער של בוקה ג'וניורס. למעשה, הוא מגיע בתור המחליף של ערן זהבי – קשר התקפי עם מאזן כיבושים נאה.

סקאריונה שנמצא כבר בישראל עבר אתמול בדיקות רפואיות. המנהל המקצועי של מכבי, יורדי קרויף, אמר לאחר החתימה לאתר הרשמי :"אנו מאושרים מהחתימה. ניהלנו איתו מו"מ במשך חודש. הוא שחקן בעל איכויות ויכולות שישדרגו את הקבוצה".

המאמן, שוטה ארבלדזה – "אנחנו שמחים לצרף שחקן מצוין, ומקווים שיצליח להפגין את היכולות שלו".

סקאריונה עצמו סיכם: "אני שמח להצטרף למכבי ת"א ומחכה לפגוש את חברי החדשים ולעזור לקבוצה להגשים את המטרות שלה. אני שמח ונרגש לשחק שוב תחת שוטה ארבלדזה".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו