לפנות בוקר יצאו לדרך משחקי בית ג' בשלב הבתים של הקופה אמריקה או כפי שנקראה השנה קופה סנטריו בשל חגיגות מאה שנה להיווסדות המפעל. המשחק הראשון סיפק 0:1 קטן של ונצואלה על ג'מייקה אך בהמשך מקסיקו גברה 1:3 על אורוגוואי במשחק סוער.
מקסיקו – אורוגוואי 1:3
קשה שלא להגדיר את נבחרת מקסיקו כפייבורטית לזכייה בטורניר. יש לה תמיכה נהדרת מהקהל ונבחרת בכושר נפלא שסופרת כבר 19 משחקים ללא הפסד וניצחון שמיני ברציפות בכל המסגרות. לפנות בוקר הם פגשו את אורוגוואי ללא סוארס הפצוע והצליחו לנצח 1:3 בעזרת רוח לחימה ורצון עז.
זה התחיל בשער עצמי כבר בדקה הרביעית שהעלה את מקסיקו ליתרון, דייגו גודין השווה בדקה ה-74 אחרי שני כרטיסים אדומים, אחד לכל קבוצה והשער הזה נתן את פתיחת האות למהומות ביציעים. מחנות האוהדים של שתי הנבחרות התעמתו וזרקו אחד על השני חפצים שהושלכו גם לכיוון כר הדשא. אחרי שכל זה נרגע הגיע רפא מרקס. הקפטן הבלתי נגמר שכבש שער מרהיב בדקה ה-85 וחמש דקות לאחר מכן הקטור הררה סגר את הסיפור עם השלישי.
ג'מייקה – ונצואלה 1:3
ונצואלה רשמה ניצחון חשוב שמעלה את מאזנה לשני ניצחונות ב-16 המשחקים האחרונים, מאזן עגום לכל הדעות אך זה לא גורע משער הניצחון של ג'וזף מרטינס שהעניק לנבחרתו שלוש נקודות יקרות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו