בהפועל ב"ש ניסו למתן את ההתלהבות אחרי הניצחון 0:2 אתמול (ב') על בית"ר ירושלים, שקירב את הקבוצה מאוד לאליפות, אך נראה כי לשחקנים ובטח לאוהדים היה קשה להתגבר על הרגשות.
אוהדי הקבוצה נשארו דקות ארוכות סביב האצטדיון, רקדו והצטלמו עם כל שחקן שהצליחו לתפוס. זה המשיך בצפירות המסורתיות עם המכוניות ומשם לבארים ולמסעדות בעיר.
גם השחקנים חגגו ארוכות בחדר ההלבשה. הצמד הניגרי טוני נוואקמה וג'ון אוגו נראו בחנייה של האצטדיון רוקדים על גג מכוניתם בעידוד רב של אוהדים. חלק מגדול משחקני הקבוצה מבירת הנגב המשיכו לפאב מוכר בעיר והמשיכו את החגיגות.
"רואים את האליפות", סיפר אחד השחקנים באושר רב וללא פחד ממנחוס כפי שהורגלנו מאנשי הקבוצה. גורם אחר המקורב להנהלה סיפר: "ברדה בעצמו אמר לברק בכר שייתן לבן שהר לפתוח כי הוא בכושר יותר טוב ואם יהיה מזל הוא יעלה ויכבוש".
אבא של אחד השחקנים הוסיף: "אני מרגיש בעננים, המשחק הזה ריגש אותי מאוד, במשחק של מכבי ת"א לה הצלחתי לשבת. מגיע לשחקנים בב"ש רגע כזה של הנאה".
החלוץ סיפר בתום המשחק: "אני באמת שמח שהצלחתי לעזור לקבוצה במשחק חשוב במיוחד כשהפער גדל. זאת פעם ראשונה או שנייה שאני בוכה מכדורגל בקריירה שלי. אני יכול לומר שכשבאתי המועדון נשאר בליגה וכשדיברתי על אליפות זה העלה גיחוך, אמרו שאני הוזה. ב"ש הפכה לקבוצת צמרת לגיטימית".
חברו לקבוצה, אופיר דוידזאדה הוסיף: "הסיפור עדיין לא גמור ויש לנו צעד מאוד קטן לעשות כדי לקחת אליפות. אנחנו רוצים לנצח בסמי עופר ולסגור את הסיפור שם. באמת כיף להרגיש ככה. אני מקווה שבמוצאי שבת לא נירדם בלילה ונחזור לחגוג עם האוהדים. אלונה ברקת לא אמרה לנו כלום בסיום כי מי כמו אלונה יודעת ששום דבר לא נגמר עד שזה נגמר".
על המשחק עצמו אמר: " הם עלו עם הרכב מאוד הגנתי. לא קל לשחק מול מערך כזה, אבל הגענו להזדמנויות טובות והתחושות של הקהל עזרו לנו להשתחרר. אליניב הבקיע את השער המתוק הזה שהגיע לו מאוד".
למעלה מ-3500 אוהדים של ב"ש צפויים להגיע לאצטדיון לסמי עופר במחזור הקרוב, כשהרגלה תקבע את הזכאות לרכישת הכרטיסים. ההרשמה תיסגר היום בערב.