"רצינו להגיע למחזור הסיום כשדברים תלויים בנו"

אחרי התיקו המאופס אמש מול כפ"ס, ניצחון של הפועל עכו במחזור הסיום מול ק"ש ישאיר את הקבוצה בליגה • מומי זפרן: "זו היתה המטרה" • בקבוצה מגבים את דור כוכב שדוחה את הטענות על אמירה גזענית כלפיי צ'יבוטה

צילום: אלן שיבר // זפרן: אעשה הכל שהקבוצה תישאר בליגה" ,
צילום: אלן שיבר // זפרן: אעשה הכל שהקבוצה תישאר בליגה"

תוצאת התיקו (0:0) של הפועל עכו מול הפועל כפ"ס השאירה את חניכיו של המאמן מומי זפרן מתחת לקו האדום, אך ניצחון במחזור הסיום מול עירוני ק"ש ישאיר את הקבוצה בליגה. 

"זו היתה המטרה", הבהיר זפרן, שהעביר משחק ראשון על הקווים במקומו של ירון הוכנבוים שפוטר והוסיף: "רצינו להגיע למחזור האחרון כשדברים תלויים בנו וזה מה שעשינו". על כך שהגיע לשני מחזורים בלבד ושאלת ההשפעה שלו על השחקנים אמר זפרן: "הפועל עכו זה המועדון הראשון שבו החזקתי משרוקית. לכן לא היתה שאלה בכלל אם אגיע ולא משנה אם זה לשני מחזורים. מה שחשוב הוא שהקבוצה תישאר בליגה ואעשה הכל כדי שזה יקרה". אם עכו תישאר בליגה בסופו של דבר, מי שיהנה מכך הוא המאמן הקודם הוכנבוים, שיזכה למענק הישארות המוערך בכ-150 אלף שקלים.

לקראת מחזור הסיום, הנהלת הקבוצה קיבלה החלטה עקרונית לאפשר כניסה חינם לאוהדים. "האצטדיון צריך להיות מלא", אמרו בהנהלת הקבוצה והוסיפו: "קבוצה שרוצה להישאר בליגת העל צריכה למלא את היציעים במשחק הכרעה שכזה. יש להפועל עכו קהל, זה הזמן שיצא מהבית".

מעבר לכך, בעכו ממשיכים לגבות את קשר הקבוצה דור כוכב, שדוחה מכל וכל את טענותיו של חלוץ הפועל כפ"ס מאוויס צ'יבוטה על אמירה גזענית לכאורה. כוכב שוחח כבר אמש עם המנכ"ל רפי סולטן והבהיר לו כי לא אמר את הדברים. נוסף, על פי גרסתו של הקשר, הוא בא ללחוץ את ידו של צ'יבוטה בסיום המשחק, אך האחרון סרב לכך. 

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר