שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

תנו "יד" לניצולי השואה

עמותת "אביב לניצולי השואה" קוראת לכם לתת יד לניצולי השואה על קיר וירטואלי ולסייע להם במיצוי זכויותיהם

גם בר רפאלי נתנה יד לניצולי השואה // צילום: גל אלי // גם בר רפאלי נתנה יד לניצולי השואה // צילום: גל אלי ,
גם בר רפאלי נתנה יד לניצולי השואה // צילום: גל אלי // גם בר רפאלי נתנה יד לניצולי השואה // צילום: גל אלי

עמותת "אביב לניצולי השואה" מזמינה את הציבור לתת יד לניצולי השואה על גבי קיר וירטואלי, ולסייע לניצולי השואה במיצוי זכויותיהם. העמותה מנסה להגיע ל-180,000 "ידיים" שיצטרפו לקיר הוירטואלי של העמותה. על כל "יד" שתצורף לקיר יתרום תורם אנונימי 5 שקלים לטובת סיוע מקצועי בלא תשלום בתחום מיצוי הזכויות לניצולי שואה.

עד כה הוסיפו את כף ידם אמנים, ספורטאים, חברי כנסת וראשי ערים, וכעת גם הציבור הרחב מוזמן להצטרף לקיר הוירטואלי במסגרת המיזם "נותנים יד לניצולי השואה".

ערן זהבי נותן יד // צילום: גל אלי

מנכ"לית עמותת אביב לניצולי השואה, עו"ד אביבה סילברמן, אמרה כי "כמחצית מניצולי השואה אינם ממצים את כל זכויותיהם, אם מחוסר מודעות או מקשיים ביורוקרטיים שונים, וכל חותם יוכל לסייע לנו להפיץ את המידע החשוב לניצולים ולקרוביהם. העמותה מסייעת לניצולים לקבל את כל מה שמגיע להם כחוק, ולשנות את מצבם הכלכלי מקצה לקצה. הסיוע ניתן במקצועיות, מתוך שליחות, והכי חשוב – בחינם, ועל העקרונות האלו אנחנו לא מתפשרים. לניצולי השואה מגיע לחיות בכבוד ואני קוראת לכל מי שיכול - לתת יד ולתמוך בניצולי השואה".

גם קיציס קורא לסייע לניצולי השואה // צילום: גל אלי

ניצולי שואה הזקוקים לייעוץ בנושא מיצוי זכויות מוזמנים לפנות לקו הייעוץ בטלפון: 072-2424404, או באמצעות אתר האינטרנט: www.avivshoa.co.il. הסיוע ניתן במקצועיות – וללא תשלום. ניתן לתרום לעמותה דרך אתר האינטרנט, או באמצעות מספר הטלפון של העמותה. בנוסף, עד יום שלישי ניתן יהיה לתרום לעמותה על ידי משלוח מסרון עם המספר 18 למספר 2886.

עודד קטש // צילום: גל אלי

להצטרפות לקמפיין ולסיוע לניצולי השואה למצות את זכויותיהם: http://aviv.pmtsit.com

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר