שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

הפיתוח החדש של פייסבוק

פייסבוק מפתחת אפליקציית צילום חדשה לטלפונים ניידים במטרה לעודד את הגולשים לשתף תמונות וקטעי וידאו

מפתחים מצלמה חדשה // צילום: AFP ,
מפתחים מצלמה חדשה // צילום: AFP

פייסבוק מפתחת אפליקציית צילום חדשה לניידים כדי לעודד את 1.6 מיליארד המשתמשים ברשת החברתית ליצור ולשתף עוד תמונות ועוד סרטונים.

אבטיפוס של האפליקציה, שפותח על ידי צוות "friend sharing", דומה בפעולתו למצלמה הנעלמת של האפליקציה הפופולרית סנאפצ'ט. תכונה נוספת של אפליקציית הצילום תאפשר למשתמש להקליט וידאו מתוך פייסבוק ולשדר אותו בשידור חי.

לפי מקורות המקורבים לפרויקט, הוא נמצא בשלבים ראשוניים, וייתכן שבסופו של דבר לא יגיע למצב של מוצר מוגמר. עם זאת, הפיתוח מצביע על כיוון שאליו שואפת פייסבוק, כדי לעודד את הגולשים להציב יותר תכנים באפליקציה.

דוברת פייסבוק סירבה להגיב על הידיעה לגבי פיתוח אפליקציית הצילום. 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר