שלושה משחקים נערכו הלילה בליגה הטובה בעולם, מתוכם יצאה קבוצה אחת עם כרטיס לחצי הגמר האזורי, והיא אוקלהומה סיטי.
אוקלהומה סיטי – דאלאס 104:118 (1:4 לת'אנדר בסידרה)
הת'אנדר עם ניצחון שלישי רצוף בסידרה, ניצחון שמוביל אותה היישר לחצי גמר המערב שם תחכה לה המדורגת שנייה בעונה הסדירה, סן אנטוניו ספרס שהדיחה את ממפיס. במשחק עצמו אוקלהומה היתה בערב קליעה נפלא של 50 אחוז מהשדה. ווסטברוק שוב היה חד וסיים עם 36 נק' וכש-13 מהן נקלעו ברבע הראשון, הוא גם הוסיף 12 ריבאונדים ו-9 אסיסטים. דוראנט לצידו להט עם 33 נק'.
שארלוט – מיאמי 85:89 (2:2 בסידרה)
אחרי שני משחקים בסדרה הזו נראה היה כאילו מיאמי בדרך לטייל לעבר סוויפ. אלא שמאז העצה של מייקל ג'ורדן למאמנו בנוגע לפרנק קמינסקי, ההורנטס עם ניצחון שני ברציפות בפלייאוף לראשונה מאז 2002. קמבה ווקר בערב מדהים של 34 נק', ג'רמי לין תרם 21 משלו. מיאמי שכבר הצליחה לצמצם את ההפרש לנקודה בלבד נכנעה לריצה נוספת בהובלת ווקר שהביאה להפסד חוץ עבורם. דוויין ווייד סיים עם 12 נק', 7 ריב' ו-10 אסיסטים.
פורטלנד - ל.א קליפרס 84:94 (2:2 בסידרה)
האם עוד פלייאוף של הקליפרס יסתיים באכזבה? כמו שזה נראה כרגע העתיד לא נראה מזהיר, ולא מדובר בהפסד השני בסידרה אלא בבשורה כי כריס פול, כוכב הקבוצה מעיר המלאכים שבר את ידו. פול פתח את המשחק עם 6 מ-6 מהשדה וקלע 16 נק' ב-25 דק על הפרקט. אם כל זה לא מספיק גם בלייק גריפין שחזר לא מזמן מפציעה, נפגע בשריר הארבע ראשי ואת הרבע הרביעי בילה ברובו על הספסל. הבלייזרס ניצלו לניצחון שני בסידרה כשאל פארוק אמינו סיים עם 30 נק' ו-10 ריב'
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו