תחושה של הקלה בהפועל כפר סבא לאחר הנקודה שהוציאו אתמול (יום א') בסמי עופר נגד הפועל חיפה (0:0), שנמצאת מתחת לקו האדום.
הקבוצה מהשרון פחדה יותר להפסיד מאשר רצתה לנצח, ולכן מבחינת המועדון התחושה היא טובה. "היום התאמנו את עצמנו לפלייאוף התחתון", ציין המאמן שרון מימר, שיחד עם שחקניו הבינו לאחרונה את מקומם בליגה.
"התוצאה לא רעה עבורנו", הסביר חלוץ הקבוצה, דוד ביטון, "שרון הכין אותנו טקטית השבוע, לשחק יותר צפוף וסגור ולצאת למתפרצות, ויכולנו לעקוץ עם טיפת מזל אבל לא צריך להיות חזירים, אני חושב שזאת תוצאה לא רעה שמעבירה את ההכרעה למשחקים הבאים, אני חושב שמגיע לנו להישאר בליגה. עד עכשיו שיחקנו כדורגל חיובי אבל כרגע המצב לחוץ ואנחנו מתאימים את עצמנו".
בתוך כך, הקפטן אלירן סיימון ככל הנראה לא ימשיך להיות חלק במועדון, בקבוצה מאוד מאוכזבים מההתנהגות שלו גם לאחר המעשה וכרגע בודקים את הנושא עם יועצים משפטיים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו