"סוף סוף נראינו כמו קבוצת כדורגל"

בעירוני ק"ש שחררו המון אוויר אחרי הניצחון על מכבי נתניה אבל סייגו: "עדיין לא נשארנו בליגה" • שביעות רצון גם מהיכולת של אור אוסטוינד

אור אוסטוינד. חזר לכבוש לאחר תקופה // אור אוסטוינד. חזר לכבוש לאחר תקופה ,
אור אוסטוינד. חזר לכבוש לאחר תקופה // אור אוסטוינד. חזר לכבוש לאחר תקופה

אחרי שישה משחקים ללא כיבוש שער ושבעה בסך הכל ללא ניצחון, הצליחה אתמול עירוני ק"ש לשבור את הקרח. הקבוצה של שלומי דורה כבשה וגם ניצחה את מכבי נתניה (0:2) ורשמה שלוש נקודות שהרחיקו אותה בשש נקודות מהקו האדום (ניצחון של הפועל חיפה, שתשחק הערב מול הפועל כפ"ס, יקטין את הפער לשלוש נקודות). 

"מעבר להכל, הכי חשוב שחזר לנו הביטחון", אמרו בקבוצה הצפונית והוסיפו: "סוף סוף נראינו כמו קבוצת כדורגל, אבל עדיין לא נשארנו בליגה וחייבים לזכור את זה".

במועדון יש שביעות רצון מכך שהקשר אור אוסטוינד חזר לקבל דקות וגם כבש אתמול את השער הראשון בניצחון. "מאז ששלומי דורה הגיע, אוסטוינד מרגיש טוב יותר ורואים את זה", סיפר אחד השחקנים. גם שאר השחקנים חגגו אתמול עם המאמן לאחר השערים שכבשו, שכן זהו הניצחון הראשון של דורה מאז חתם בק"ש לפני כחודש.

הבלם הברזילאי קאסיו פרננדז לא יוכל לשחק בשבוע הבא מול מכבי פ"ת בגלל צבירת כרטיסים צהובים. מי שיחזור לסגל אחרי הרחקה הוא החלוץ הניגרי אוסטין אמוטו.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר