הים באופק: 1:2 למכבי פ"ת על בני יהודה

מוחמד כליבאת (8) וראדה פריצה (45) כבשו למלאבסים נטולי הדאגות • אלמוג בוזגלו איזן זמנית בדקה ה-31

צילום: דני מרון // כליבאת חוגג עם חבריו בבלומפילד ,
צילום: דני מרון // כליבאת חוגג עם חבריו בבלומפילד

בני יהודה ומכבי פתח תקווה נפגשו היום למשחק הכי פחות לחוץ בפלייאוף התחתון. הקבוצות שכמעט הבטיחו את הישארותן בליגה באו משוחררות והגיעו בדקות רבות של המשחק כדורגל מהנה.

יכול להיות שהשינוי החיובי במכבי פ"ת נבע בעקבות הצהרתו של אבי לוזון, לאחר עזיבתו של רן בן שמעון, כי הוא מצפה מהקבוצה לסיים את העונה במקום השביעי. השחקנים עלו עם מוטיבציה גבוהה מזו של הכתומים וכבר בדקה ה-8 החלוץ מוחמד כליבאת, שנמצא בתקופה טובה העלה את המלאבסים ליתרון וגרם גם לגיא לוזון שישב ביציע להתלהב משמחה.

הקבוצה של יוסי מזרחי העלתה הילוך ובדקה ה-31 הצליחה לצמק, אך דקה לקראת סיום המחצית הראשונה, השחקנים של דני גולן, שרצו יותר וניצלו יום חלש בהגנת הכתומים כבשו את השני ועשו צעד משמעותי נוסף לקראת הישארותם בליגה הבכירה.

במחצית השנייה, עקב פציעות של שחקני פ"ת הם החלו ללכת אחורנית, אך בני יהודה לא השכילה לנצל זאת.

כאמור, הכחולים לבנים עמדו במשימה והגיעו למקום השביעי, האם זה יזרז את קבלת הבונוס שהובטח אחרי הזכייה בגביע הטוטו, נדע בימים הקרובים.

בתוך כך, הבלם עומר דנינו שנפצע והחלף בדקה ה-34 נשלח בתום המשחק לבית חולים לבדוק את חומרת פציעתו.  

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר