לאחר שהוקפץ להקליט את Somebody Out There, הוחלט בטדי הפקות להישאר עם Made Of Stars, השיר המקורי אתו נבחר חובי סטאר לייצג את ישראל בתחרות האירוויזיון בחודש מאי הקרוב, אך הוא יעבור שינויים משמעותיים.
כפי שפורסם לראשונה ב״ישראל היום״, במהלך סוף שבוע נפגשו נציגיו של הזמר ואנשי ״טדי הפקות״ לפגישה, בסיומה הוחלט כי חובי יקליט גם ביצוע משלו לשיר אותו ביצעה אלה דניאל בגמר, זאת לאחר הביקורות החלוקות שספג השיר באירופה.
לאחר שבוצעה ההקלטה החדשה, החליטו להישאר עם השיר אתו ניצח, Made Of Stars שכתב דורון מדלי, אך בימים הקרובים ייעשו שינויים משמעותיים ככל שאפשר בניסיון אחרון לשפר אותו עד סוף השבוע, אז יתקיים כנס ראשי משלחות בשוודיה ובו יוגש השיר באופן סופי.
אחת הסיבות המרכזיות שהובילו להחלטה שלא להחליף את השיר היא מאחר שהקהל בבית הם מי שבחרו בשיר הזה.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
אתמול פורסם כי במהלך סוף השבוע התקיימו ישיבות בהולות בין אנשי "טדי הפקות" ואנשיו של הזמר בנושא בשל הביקורות החלוקות להן זכה השיר באירופה. לפני יומיים, בשעת לילה מאוחרת הוחלט כי הזמר יקליט היום את השיר Somebody Out There, השיר שביצעה אלה דניאל בגמר וזכה לביקורות מצוינות.
כזכור, השיר של אלה דניאל הגיע למקום השלישי בגמר התחרות "הכוכב הבא לארוויזיון" שהתקיימה ביום החמישי האחרון. חובי סטאר ניצח את את המתמודדת שהגיעה למקום השני בהפרשים זעום של אחוז אחד. חובי סטאר, 29, ניצח את התחרות אחרי שהשתתף בעונה השביעית של התכנית "כוכב נולד", הפורמט הקודם של תחרות הריאליטי שהפכה למעשה לתחרות קדם הארוויזיון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו