עדיין נלחם: ניתוח חשוב לפצוע הקשה ממבצע צוק איתן

יהודה יצחק הישראלי, המאושפז יותר משנה וחצי, ינותח היום במפרק הירך • אביו: "תתפללו למענו"

יהודה יצחק הישראלי  // יהודה יצחק הישראלי  ,
יהודה יצחק הישראלי // יהודה יצחק הישראלי

כבר יותר משנה וחצי שיהודה יצחק הישראלי, אחד הפצועים הקשים ביותר ממבצע צוק איתן, נאבק להתאושש ולחזור לעצמו. הבוקר (שני) הוא נכנס לחדר הניתוח בביה"ח שיבא. מדובר בניתוח נוסף וחשוב בתהליך השיקום המפרך, ובני משפחתו מבקשים להתפלל להחלמתו. 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הישראלי (24) הוא הפצוע האחרון מצוק איתן שעדיין מאושפז בבי"ח. הוא נפגע מרסיס רקטה שחדר לראשו באזור רפיח, במסגרת הניסיון לחלץ את הדר גולדין ז"ל. מאז הוא מאושפז במחלקת שיקום נפגעי ראש; תחילה היה מורדם ומונשם, אך כעבור חודשים ארוכים החל לתקשר עם משפחתו. "הוא יעבור ניתוח במפרק הירך, כדי להפריד את ההסתיידות שנוצרה בזמן שהיה ללא הכרה, כדי שיוכל לעמוד וללכת", אומר אביו דוד, "זה ניתוח מורכב, שמערב כלי דם רבים. צריך להתפלל הרבה לשלומו של יהודה יצחק בן איריס. הוא כבר אומר מילים ומתחזק, יש לו סיעתא דשמיא. הוא אומר בעיקר כן ולא, מתפלל - וכששרים איתו, הוא גם שר. הוא עומד עם סיוע, ובעזרת השם נוכל לחזק ולהמשיך את זה".

יהודה הישראלי, שהיה לוחם ביחידת רימון בגבעתי, נשוי לרבקה (23), ואב לצוריה (בת כ־3) ולארז (שנה וחצי), שנולד חודש לאחר שאביו נפצע. הוא היה לוחם, כשפרץ מבצע צוק איתן יצא לרגילה - אך ביקש ממפקדיו לחזור ללחימה, אף שאשתו היתה אז בחודש התשיעי להריונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר