"אם לא היה לי חשק לאמן הייתי פורש"

שחקני מכבי פ"ת יצאו עם דמעות בעיניים לאחר ההפסד לבית"ר ירושלים • נכון לעכשיו בן שמעון יישאר במועדון

בן שמעון. יישאר בפ"ת? // אלן שיבר // בן שמעון. יישאר בפ"ת?

השחקנים של מכבי פ"ת יצאו אתמול (יום שבת) בעיניים אדומות ודומעות מחדרי ההלבשה לעבר האוטובוס לאחר ההפסד 2:0 לבית"ר ירושלים. הרבה הפסדים ספרו המלאבסים העונה, אך אף פעם לא נראו ככה בתום משחק. "היה מאוד שקט בחדר ההלבשה" סיפר אחד השחקנים "זה לדעתי שקט שאומר המון", ככל הנראה התכוון השחקן למעמדו של המאמן רן בן שמעון, שמבחינתו טען כי הוא יציב וכי הוא זה שיוביל את שחקניו בפלייאוף התחתון.

כנשאל המאמן על ידי העיתונאים האם אין לו יותר חשק לאמן, עזב בכעס רב"ש את עמדת הראיונות ולא ענה, אך לאחר שנרגע הסביר "אם לא היה לי חשק הייתי פורש, תשוקה זה המנוע של מאמן ובלעדיה לא הייתי נשאר", לגבי אמירתו של עומס לוזון בשבוע שעבר כי עליו להתפטר הסביר: "עד כמה שאני יודע לעמוס אינו בעל תפקיד במועדון".

מגן הקבוצה דור אלו, אמר לאחר ההפסד: "האווירה לא פשוטה, צריכים לאסוף את עצמנו, אנחנו בפלייאוף התחתון ואם הייתה קצת תקווה אז גם היא אבדה, המצב הזה באמת כואב לנו נקלענו למצב לא פשוט, שום דבר לא הולך לנו ורואים את זה על הדשא, אנחנו השחקנים לוקחים את האחריות, לא מאמן ולא הנהלה, אנחנו נוציא את העגלה מהבוץ".

בסביבת המועדון חרושת השמועות סביב מעמדו של רב"ש ממשיך, גורם המקורב למועדון אמר: "ככל הנראה ימתינו שרן ישים את המפתחות אם לא יצטרכו לקבל החלטה".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר