לראשונה מזה שנים, מכבי נתניה צפויה לסיים את העונה בצורה מאוזנת ואולי אף ברווח תפעולי. כך עולה מהדו"ח הכלכלי שפירסם היום המועדון. בכל הקשור לחובות - התמונה נשארה זהה, ונתניה שומרת על גירעון מוערך של שישה מיליון שקלים מהשנה שעברה, ולזה יש להוסיף תביעות (הרוש ובן דיין) שעשויות להגדיל אותו.
הדו"ח, שבוצע על ידי רואה החשבון זהר נוימרק, מתייחס לתוכנית ההבראה הפיננסית שההנהלה בראשות היו"ר דורון אוסידון הכינה לעונה הנוכחית ופעלה לפיה במהלך כל העונה. במילים אחרות, הדו"ח מפרט איך הקבוצה הצליחה לא לחרוג מהתקציב שהכינה בקיץ, צימצמה עלויות למרות שינויים רבים ומה היא עשתה כדי ליישמו. הדו"ח לא מתייחס לחובות שכבר היו לקבוצה, שהרי קיבלה הלוואה מהעירייה על סך 7.5 מיליון שקלים בתחילת העונה לצורך כיסוי חלק מהחובות, שעמדו על כ־13.5 מיליון שקלים.
בדו"ח מוזכרים נותני חסות ותורמים שעליהם התבסס התקציב הנוכחי ושלטענת הקבוצה עדיין לא העבירו את הכספים. מדובר על יצחק תשובה (מיליון שקלים), גלבוט וסני קהאן (מיליון שקלים), חברת כלל ביטוח (300 אלף שקלים), טובגו (200 אלף שקלים) וקרן שטייניץ (100 אלף שקלים), אלא שבנתניה מאמינים שיקבלו את הכספים הללו עד תום העונה. עם זאת, גם ללא רוב הכספים הללו, העונה צפויה להסתיים בצורה מאוזנת. "גם אם לא נסיים ברווח, מתי בחמש העונות האחרונות נתניה סיימה עונה מאוזנת?" תהה גורם בקבוצה, "היו כאן חוזים לא נורמליים, אבל עשינו השנה שינויים רוחביים ברזולוציות מטורפות".
אחד השינויים הכלכליים המדוברים לדוגמה הוא ברכבים. בשנה שעברה נתניה החזיקה 39 כלי רכב לשחקנים ולעובדי המועדון, לעומת 20 כלי רכב השנה. "יש שחקנים שאין להם רכב, אבל לפני כן לכל אחד היה רכב ודלקן. איפה כתוב שככה צריך להיות?" אמרו בנתניה, שכתוצאה מהמהלך חסכה 155 אלף שקלים. שחרורם של שחקנים יקרים בחלון ההעברות האחרון דוגמת פירס, סיסיי ובארי הביא לחיסכון של 800 אלף שקלים ולרכישת שחקנים זולים יותר במקומם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו