לו היו מבקשים ממני לחלום את המטבח האידיאלי ולצייר תמונה מעוררת קנאה הלקוחה היישר ממגזינים מנצנצים - הייתי בהינף דמיון מתארת תנור כבד משקל ורחב מידה, וכן כיריים עשויות ברזל, על משטח עבודה הניצב אל מול חלון גדול הצופה אל השכונה ששוקקת בחוץ - ועל שלל סירים. כאלה שבאו לעבוד בצנעה ובפשטות, אחרים שמתהדרים ביפי מראה וביכולות מרשימות. סירים גדולים ורחבים לתבשילי חורף עשירים, סירים קטנים לבישול אורז וגם פתיתים. גבוהים, נמוכים, שחורים או ססגוניים - לכולם מקום ותפקיד.
סירים יומיומיים המומלצים לכל אחד
• הסידרה המינרלית של Tefal:
סירים לבשלנים שמבינים עניין
• סירי האמייל של Kochstar:

סירים למארחים מסוגננים
• ארקוסטיל מיני נחושת:

מתכון לסיר החדש
צלי בקר עם שומר, ארטישוק ירושלמי ושאר ירקות חורף
רשימת חומרים ל-8 מנות:אופן ההכנה:1.
מחממים סיר גדול ורחב על להבה גבוהה, מוסיפים מעט שמן זית. מפלפלים וממליחים את נתח הבשר ומשחימים היטב מכל צד. מוציאים ושומרים בצד.
בתיאבון!טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו