משפחה שביקרה בבית הקברות קאג'ו שבעיר קאמפוס דוס גויטקאזס שבברזיל, כדי להתפלל על קברו של קרוב משפחתם, נדהמו לגלות על המצבה סימנים שמעידים כי מישהו הזיז אותה. בני המשפחה ההמומים בחנו את הקבר וגילו על המצבה סימני דם, ומיד הזעיקו את המשטרה המקומית ואת צוות בית הקברות.
בתחילה חשבו אנשי המשטרה כי בני המשפחה חשפו מעשה ונדליזם בבית הקברות. עם זה, לאחר שצוות חילוץ והצלה הגיע למקום כדי להזיז את המצבה, הם מצאו כי בתוך הקבר הקטן שוכב אדם פצוע פצעים קשים.
אנשי החילוץ הוציאו מהקבר את האדם החי, והשוטרים קבעו כי ככל הנראה הוא היה קרבן של מתקפה, זאת בהתחשב במקום בו הוא נמצא ובחבלות על גופו, שאושר כי הוא תושב המקום.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
הפצוע נלקח לבית החולים הקרוב ודווח כי מצבו יציב. עדיין לא ברור כיצד הגיע לתוך הקבר או מי תקף אותו. המשטרה המקומית הודיעה כי היא מתייחסת לאירוע כאל ניסיון רצח וכי הם חוקרים זאת בהתאם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו