בית"ר ירושלים, שתפגוש הערב ב-20:55 את מכבי ת"א, עובדת מאחורי הקלעים בניסיון למצוא חיזוק לפני תום חלון העברות בנוסף לחלוץ איתי שכטר שכבר הגיע.
החלוץ ההולנדי ארסניו ולפורט, שלא הגיע להבנות מול מכבי נתניה, סיכם עד תום העונה בבירה. השחקן, המתנשא לגבוה 1.83 מטר, ינחת אחה"צ (ב') וצפוי לחתום סופית בימים הקרובים ולהוסיף עוד כוח להתקפה הירושלמית. דובב גבאי וניקיטה רוקאביצה עומדים כרגע ביחד על שמונה שערי ליגה ולכן לבית"ר חשוב להתחזק בשחקן חזק ומהיר שישפר את המספרים בחלק הקדמי.
סוגיית גילי ורמוט עדיין לא יורדת מהפרק כשבמהלך היום צפויים לדעת סופית האם יוכל להגיע לבית"ר ולחבור לחברו איתי שכטר.
בירושלים מרגישים מוכנים לקראת המשחק הערב כששכטר, שזכה למחמאות על תפקודו במשחק מול הפועל ב"ש, צפוי להיות שוב בהרכב, הפעם לצידו של רוקאביצה של היה כשיר למשחק בשבוע שעבר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו