שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

ירדן ג'רבי ולינדה בולדר פתחו את 2016 עם זהב

ירדן ג'רבי (עד 63 ק"ג) ולינדה בולדר (70 ק"ג) סיימו אתמול לפנות בוקר את גרנד פרי הוואנה בקובה עם מדליות זהב

צילום: עמי שומן // ג'רבי באליפות ישראל. עוד הישג גדול לישראלית ,
צילום: עמי שומן // ג'רבי באליפות ישראל. עוד הישג גדול לישראלית

ירדן ג'רבי (עד 63 ק"ג) ולינדה בולדר (70 ק"ג) סיימו אתמול לפנות בוקר את גרנד פרי הוואנה בקובה עם מדליות זהב. 

ג'רבי ניצחה בגמר את מריסט אספינוזה המקומית, שאותה הכניעה בזכות ווזארי, ובולדר גברה על סאבינה גרצ'אק ההונגרייה הודות ליוקו. 

מדליות הזהב של השתיים הצטרפו לכסף של שירה ראשוני (48 ק"ג) ביום הראשון של התחרות. התוצאות יעזרו לשלוש לטפס בדירוג העולמי, בתקווה לאסוף כמה שיותר ניקוד גבוה לקראת המשחקים האולימפיים בריו בקיץ הקרוב. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר