נתפס חשוד בפדופיליה שפעל בבתי ספר

החשוד הגיע לבתי ספר בראשל"צ ובבאר שבע ושם הכיר את קורבנותיו • מעצרו הוארך בשבוע ימים

איתי דרכי, החשוד בפדופיליה // צילום: חטיבת דובר המשטרה // איתי דרכי, החשוד בפדופיליה

נתפס תושב ראשון לציון החשוד שהטריד מינית וביצע מעשים מגונים בקטינים ובקטינות שהכיר בבתי ספר בראשון לציון ובבאר שבע.

חטיבת דוברות המשטרה

החשוד היה נוהג להגיע לבתי ספר בראשון לציון ובבאר שבע, שם היה פוגש את קורבנותיו. הוא היה מדובב את הקטינים, לרוב קטינות בנות 6-10, הטריד אותם מינית וביצע בהם מעשים מגונים. 

בחיפוש שערכה המשטרה במחשבו נתפסו חומרים רבים המחזקים את החשדות נגדו. בית משפט השלום בבאר שבע האריך את מעצרו בשבוע. 

איתי דרכי החשוד בפדופיליה // צילום: חטיבת דובר המשטרה
איתי דרכי החשוד בפדופיליה // צילום: חטיבת דובר המשטרה

איתי דרכי החשוד בפדופיליה // צילום: חטיבת דובר המשטרה

הערכה: פגע בעוד ילדים

במשטרה מעריכים כי ישנם עוד קורבנות שדרכי ביצע בהם עבירות מין. הוא הודה בחלק מהמעשים המיוחסים לו, ובינתיים חקירתו נמשכת. 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בעברו עסק החשוד כמאבטח עבור משרד הביטחון והועסק בקרייה. במשרד הביטחון הדגישו כי דרכי לא נמנה על צוות האבטחה של שר הביטחון וכי מאז שסיים את עבודתו במקום לפני כחמש שנים, לא היה בקשר עם משרד הביטחון. כיום עובד דרכי בחברת הייטק בבאר שבע.

אתמול חשפה המשטרה פדופיל שפעל נגד ילדים בירושלים. בעקבות מידע שהתקבל אודות צעיר המבצע מעשים מגונים בקטינים בשכונת גילה בעיר, נפתחה חקירה במרחב מוריה שהובילה למעצרו של חשוד. ממצאי החקירה מעלים כי החשוד ביצע עבירות מין בשלושה ילדים בגילאי 10-12. החשוד, יהודי בשנות ה-40 לחייו, תושב השכונה, הודה במיוחס לו וטען שביצע את המעשים רק מתוך הבעת חיבה לילדים.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר