האם מסתמנת עיסקת טיעון לראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט? פרקליטו של אולמרט, עו"ד אייל רוזובסקי, אישר אמש כי פנה לפרקליט המדינה, שי ניצן, וביקש להיפגש עימו כדי לדון בעניינו של מרשו.
רוזובסקי מסר: "פנינו לפרקליט המדינה וביקשנו להיפגש עימו. עוד לא התקיימה פגישה. אם תתקיים פגישה, נשמיע בה מה מבחינתנו על הפרק". בפרקליטות סירבו להתייחס לדברים.
ההערכה היא כי אולמרט יבקש הסדר כולל, שלפיו הוא ירצה עונש של שנה וחצי מאסר בפועל שנגזרו עליו בתיק הולילנד, ובמקביל, אולמרט והפרקליטות ימשכו את הערעורים ההדדיים בתיקי טלנסקי, ראשונטורס ומרכז ההשקעות. כמו כן יבקש אולמרט החלטה על אי־הגשת כתב אישום בתיק שיבוש החקירה והדחת העד, שטרם נתקבלה בו החלטה בפרקליטות מחוז מרכז. נוסף על כך, ההערכה היא שיוצע מצידו כי שמונת חודשי המאסר בפועל שנגזרו על אולמרט בתיק טלנסקי ירוצו במקביל ולא במצטבר לעונש שנגזר עליו בתיק הולילנד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו