רעיית ראש העירייה: "בטוחה בחפותו"

רויטל שמעוני, אשתו של ראש עיריית אשקלון החשוד בעבירות מין ושוחד, יוצאת להגנתו • "יש ילדים בתמונה"

איתמר שמעוני, אתמול בבית המשפט // צילום: יוסי זליגר // איתמר שמעוני, אתמול בבית המשפט ,
איתמר שמעוני, אתמול בבית המשפט // צילום: יוסי זליגר // איתמר שמעוני, אתמול בבית המשפט

לאחר התפוצצות פרשת חקירת עבירות המין והשוחד, רעייתו של ראש עיריית אשקלון, איתמר שמעוני, מתייצב לימינו. רויטל שמעוני התייחס לפרשה לראשונה בדף הפייסבוק של בעלה. "עוברים עלינו ימים לא קלים, אבל אנחנו חזקים ונאחזים באמונה בבורא עולם. אני בטוחה בחפותו של איתמר. איתמר אדם מדהים, שעבר בשנים האחרונות מסע ייסורים, איומים והכפשות בקנה מידה חסר תקדים. אני משוכנעת שלמרות הכל, נצא גם מזה מחוזקים". 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק  

"זה לא פשוט להתמודד עם המציאות הזו" המשיכה רויטל, "יש גם ילדים בתמונה ואנשים שוכחים לפעמים שראש עיר הוא גם בעל ואבא לילדים, יש לו הורים מבוגרים שמאוד דואגים לו. הגעתי אתמול לדיון בבית המשפט, למרות היום הקשה מאוד שעבר עלינו, כדי להתייצב לצידו, לומר לו שאני אוהבת אותו, מחזקת אותו ומאמינה שבעוד זמן לא רב הוא ישוב אלינו וישוב לעשייה שהוא כל-כך אוהב למען תושבי אשקלון". 

"אני מכירה את איתמר שנים רבות. הבחירה שלכם בו לראשות העיר אשקלון, הייתה מבחינתו הגשמה של חלום. מרגע שנכנס לתפקיד הוא התמסר אליו בצורה מעוררת הערצה. קם כל בוקר עם מחשבות כיצד אפשר עוד לקדם את העיר ומה ניתן עוד לעשות כדי לשפר את איכות חיי התושבים, והלך לישון לפנות בוקר עם אותן המחשבות בדיוק".

החשד: שוחד "והסכם שתיקה"

ראש עיריית אשקלון איתמר שמעוני, נעצר אתמול בחשד למעורבות בפרשת שוחד, מרמה ועבירות מין. החשודים האחרים שנצרו במסגרת הפרשה הם עופר שמעוני, אחיו של ראש העיר, יואל דוידי, משה פונטה ודניאל עמנואל. בית המשפט האריך את מעצרו של ראש העירייה בשמונה ימים, כך גם את מעצרם של שאר החשודים. מעצרו של החשוד דניאל עמנואל הוארך בשלושה ימים בלבד. 

המשטרה חושדת כי שמעוני ביצע עבירות מין במספר נשים שעבדו תחתיו. על מנת שלא יתלוננו נגדו חתם עמן, על פי החשד, "הסכם שתיקה" אשר מומן בעיקר מכספי שוחד שהעבירו קבלנים ויזמים בעלי אינטרסים בעיר. 

בנוסף חושדת המשטרה כי איש העסקים יואל דוידי נתן שוחד לראש העירייה, הנאמד במאות אלפי שקלים, באמצעות העסקת אחיו בתמורה לקידום פרויקטים בעיריית אשקלון.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר