הפועל ת"א התעוררה לבוקר קשה אחרי עוד משחק ללא שער באצטדיון בלומפילד, כשסיימה אמש ב-0:0 מול הפועל חיפה. האוהדים כמובן הביעו את מחאתם על הכדורגל העגום שקבוצתם מציגה ובמועדון מבינים כי דרוש שינוי מהותי בסגל.
כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום" הן על מועמדותו של הקשר והן על המו"מ מולו, הודיעו היום האדומים הודיעו באופן רשמי על החתמתו של לוטם זינו מתון השוויצרית עד תום העונה עם אופציה לשנתיים נוספות.
זינו קיבל את הספרה 8, שהייתה שייכת בתחילת העונה לקפטן הרומני, מיחאי פינטלי שעזב לסטיוואה בורקשט.
זינו אמר לאחר החתימה: "אני שמח להצטרף להפועל ת"א, זה מועדון פאר בכדורגל הישראלי, עם מסורת גדולה ומכובדת גם בליגה וגם באירופה, וקהל שמלווה את הקבוצה בהמוניו לכל מגרש. יש לי ולכולנו הרבה עבודה ואנחנו צריכים לדבר פחות ולעבוד קשה בכדי קודם כל לייצב את הקבוצה מבחינת מיקומה בטבלה וגם לשפר את המשחק הקבוצתי ואני בטוח שביחד נוכל לעשות זאת"
בהודעת הקבוצה נמסר: "זינו, מגיע להפועל מתון השוויצרית, אליה הצטרף בקיץ 2014, כשעבר מקבוצת נעוריו הפועל ב"ש שם שיחק כילד עד גיל 13, בטרם עבר לספרד והצטרף לאקדמיית הנוער של ראסינג סנטנדר.
לאחר שלוש שנים בספרד עבר זינו לקבוצת הנוער של גנק הבלגית. בעונת 2007/2008 חזר לישראל ושיחק בנערי מכבי חיפה. עונה לאחר מכן החליט לחזור לב"ש ושיחק בקבוצת הנוער ממנה עלה לבוגרים בעונת 2011-2012 ולאחר שלוש עונות כאמור חתם בתון השוויצרית שם שיחק בתחילה בקבוצת ה-U21 לאחר מכן שיחק במדי הקבוצה הבוגרת.
זינו יכול לשחק כקשר אחורי וכקשר 50-50, והוא בעל מבנה גוף המקנה לו נוכחות ופיסיות במרכז המגרש זאת בנוסף ליכולת תיקול מצוינת וטכניקה מעולה במסירה ובבעיטה".
בשעות הערב הודיעו האדומים על החתמה נוספת - גיא אסולין. האחרון, שבקיץ כבר סיכם במועדון וברגע האחרון העיסקה התפוצצה, חתם לעונה וחצי. משפחתו של אסולין וההנהלה שמו בצד את המשקעים מהקיץ והקשר, שהביע את רצונו לחזור לישראל, צפוי להצטרף לאימוני הקבוצה בימים הקרובים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו