כאן, בינתיים

חוסר הוודאות סביב מאמן מכבי ת"א סלבישה יוקאנוביץ' נמשך • האוהדים זועמים וההנהלה לא מספקת הסברים • והסרבי? בשלו: "אני צריך להתעסק בעבודה שלי והיא מכבי ת"א, אני עובד עם מקצוענים ומאמין לגמרי שזה לא ישפיע על השחקנים"

צילום: אלן שיבר // יוקאנוביץ'. "להגיב היה חוסר כבוד למועדון"

חוסר הוודאות בנוגע לעתידו של סלבישה יוקאנוביץ' במכבי ת"א גורר בימים האחרונים ביקורת רבה ומוצדקת כלפי ראשי המועדון, שלא שמים סוף לשמועות ולפרסומים המגיעים מהארץ ומאנגליה. גורם במכבי ניסה להתגונן כשאמר "ההתנהלות שלנו בכל הסיפור הזה היא בסדר גמור", אך את האוהדים הזועמים זה לא מרגיע.

גם היום יוקאנוביץ' לא שפך יותר מדי אור בנוגע לרצון של פולהאם להחתימו. במסיבת העיתונאים השבועית של הקבוצה נשאל הסרבי מדוע הוא לא אומר שימשיך במכבי כפי שעשה כאשר היתה התעניינות בו מצד בלקבורן וק.פ.ר, והשיב: "אני מדבר עם הסוכנים שלי ועם המועדון, זה הכל. אני כאן ואני לא יכול להגיב על זה כי לתת תגובה יהיה חוסר כבוד למועדון ויעשה נזק. זו לא מסיבת עיתונאים עלי אלא על הקבוצה שלי, ואני מעדיף שלא להגיב בנושא".

כשאחד העיתונאים היקשה עליו ושאל אם הוא יכול להתחייב לאוהדי מכבי שיישאר עד סוף העונה, ענה יוקאנוביץ': "תשמעו, אני לא רוצה לתת שום תגובה בנושא. בעולם הכדורגל יכולים לקרות הרבה דברים. אני תחת חוזה ומתכוון לעבוד עם הקבוצה. אני מאמן מקצועי ואין לי זמן עכשיו לדברים אחרים. אני צריך להתעסק רק בעבודה שלי, והעבודה שלי היום היא מכבי ת"א. אני עובד עם מקצוענים ואני מאמין לגמרי שזה לא ישפיע על השחקנים". 

בשעות הצהריים המוקדמות התפרסם דיווח ב"סאן" הלונדוני, שלפיו פולהאם הגיעה לסיכום עם מכבי בנוגע להתרת חוזהו של יוקאנוביץ' תמורת סכום של 250 אלף פאונד, אך כמו בימים האחרונים הצהובים לא היו מוכנים לאשר אם הפרסום נכון. נכון לעכשיו, עושה רושם שהמאמן ידריך את הקבוצה במשחק מול עירוני ק"ש ביום ראשון, אך לא מן הנמנע שעד המשחק יהיו התפתחויות נוספות.

אחד השמות שעלו בימים האחרונים כמי שעשוי להחליף את יוקאנוביץ' על הקווים בבלומפילד היה, כידוע, של האקס אוסקר גארסיה. עם זאת, לפי דיווחים בספרד המאמן נמצא על סף חתימה ברד בול זלצבורג האוסטרית, כך שעושה רושם שהסיכויים לחזרתו אינם גבוהים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר