אתלטיקו נצמדה, ריאל פספסה

הקולצ'נרוס ניצחו 1:2 את בילבאו והשוו את מספר הנקודות של המוליכה ברצלונה • הבלאנקוס נוצחו על ידי ויאריאל 1:0 ונותרו מאוכזבים מאחור

צילום: איי.פי  // חאמס לא מאמין שקבוצתו נכנעה לויאריאל ,
צילום: איי.פי // חאמס לא מאמין שקבוצתו נכנעה לויאריאל

בדרכה המיוחדת, אתלטיקו מדריד נצמדה לברצלונה בראש הטבלה והזכירה שכדאי לקחת אותה בחשבון במאבק על אליפות ספרד. לדייגו סימאונה אולי אין את הכסף של ריאל מדריד או את הכישרון של בארסה, אבל יש לו חבורה של לוחמים. 

אתמול הם עבורו מחקו פיגור ביתי מול אתלטיק בילבאו בדרך לניצחון 1:2, השמיני ברציפות בכל המסגרות. עם הגנה שספגה רק שבעה שערים ב־15 משחקים וכוכב על בדמותו של אנטואן גריזמן, שכבש את שער הניצחון, אתלטיקו מדריד מזכירה את זו של לפני שנתיים, אז אף אחד לא ספר אותה וכולם זוכרים איך זה נגמר. 

בצד השני של העיר ריאל מדריד פספסה הזדמנות גדולה להתקרב לשתי המוליכות, כשהפסידה לוויאריאל 1:0 במדריגל ורשמה את הפסדה השלישי העונה. אחרי שנקלעה לפיגור מוקדם משער של האקס רוברטו סולדאדו, הקבוצה של רפא בניטס גילתה שאת כל התחמושת שלה בזבזה ב־0:8 מול מאלמו ביום שלישי האחרון. 18 בעיטות לשער של כריסטיאנו רונאלדו, חאמס רודריגס וקארים ובנזמה או שפספסו את המסגרת או שנעצרו ע"י שוער המארחים אלפונס אראולה. טוני קרוס שוב לא שותף ובספרד מדווחים על קרע בין הקשר למאמנו הספרדי.

גארי נוויל מגלה שלא פשוטים חייו של מאמן הכדורגל. אחרי ההפסד לליון במשחק הבכורה, המאמן האנגלי של ולנסיה מצא את עצמו בעשרה שחקנים ובפיגור 1:0 במשחק הליגה הראשון שלו בחוץ מול אייבאר. הדיפת פנדל של חאומה ושער עצמי של דויד יונקה בדקה ה־88 סידרו לו 1:1 ונקודת בכורה בקריירה החדשה.  

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר