אחרי השריפה: מסעדת מול ים נסגרה סופית

"לאחר חודשים של עיסוק בפרויקט שיקום המסעדה מתאונת השריפה שאירעה בחודש יולי, הגענו להחלטה אישית שלא להמשיך בפעולות לפתיחת המסעדה מחדש"

מול ים. הסוף // צילום: יהושע יוסף // מול ים. הסוף

בשורה עצובה לחובבי הקולינריה היוקרתית: מסעדת הפאר מול ים, שנשרפה לפני כארבעה חודשים, לא תיפתח מחדש אלא תיסגר לצמיתות. 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

המסעדה נחשבת לאחת המוכרות בתל אביב בקרב האליטה הישראלית. במשך 20 שנה היתה ממסעדות הגורמה המדוברות בזכות פירות הים והקינוח המפורסם - ביצת הפברז'ה. היא הוקמה בשנת 1995 ונחשבה לחלוצית בתחום מסעדות היוקרה בארץ, זכתה בשלל פרסים ואירחה את השפים החשובים בעולם. 

אתמול פורסמה בדף הפייסבוק של המסעדה הודעה ובה כתב מקים המסעדה ובעליה, שלום מחרובסקי, כי "לאחר חודשים של עיסוק בפרויקט שיקום המסעדה מתאונת השריפה שאירעה בחודש יולי, הגענו להחלטה אישית שלא להמשיך בפעולות לפתיחת המסעדה מחדש. כמסעדה ראשונה מסוגה זכינו בסיפוק לראות כיצד הדרך שהתווינו מהווה אבן פינה לסצינה קולינרית ישראלית נפלאה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר