עם כל הכבוד לניצחון של הפועל ירושלים על הפועל חולון (73:89) ולרכש החדש, מאט ג'נינג, באי הארנה דיברו אמש על אדם אחד בלבד: ברייסי רייט. בסוף המשחק בארנה, עם זאת, כבר עברו בארנה לדבר על בר טימור, שהישווה שיא קריירה (22 נק') בניצחון. אווירה נהדרת היתה אמש: האוהדים האדומים חיכו עשרות שנים לרגע שבו יצליחו להעלים סופית את השיר המקניט "אף פעם לא תניפו צלחת" שחובר על ידי אוהדי הפועל חולון, ואתמול הגיעה החותמת הסופית בדמות דגל האליפות שנתלה בתקרת הארנה.
לאחר משחק ללא שלשות נגד ניז'ני, ירושלים קלעה אתמול עשר כאלה, הרבה הודות לטימור (4 מ־4). חולון עוד נאבקה (יתרון 18:20 ברבע הראשון), אבל השאירה יותר מדי נקודות על קו העונשין (12 מ־21). למרות ההפסד, יש בה גם נקודות אור: וויל קלייברון מזכיר מאוד את סקוטי הופסון ודודי שמריז הוא קלע נהדר.
ג'נינג נחת בארץ רק שעה קלה לפני המשחק, וכבר הספיק להגיע לראות את החברים החדשים שלו בארנה. "בשנים שלי ביורוליג הוכחתי שאני לא רק קלעי טוב, ואני מאוד גאה על כך שבשנים האחרונות שיפרתי מאוד את משחק ההגנה שלי", אמר, "רואים שיש כאן בסיס טוב ואני מצפה להתחיל להשתלב ולתרום מהיכולות שלי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו