משה בן שמחון, אבי כהן
יצויין כי כחלק מהמאמצים למיגור גל הטרור המשתולל בימים האחרונים, סורקים חוקרים את הרשתות החברתיות בניסיון למצוא רמזים על רצון של צעירים פלשתינים לבצע פיגועים ,לאחר שחלק מהמחבלים פירסמו את כוונות הזדון שלהם קודם יציאתם לבצע פיגוע.
בשעות הבוקר החלו כוחות בטחון רבים בסיוע מסוק משטרתי בסריקות אחר חשודים בעקבות מידע מודעיני. במשך כשעה נסגרו לתנועה אזור קניון עזריאלי ורחובות נוספים בגוש דן.
.jpg)
כוחות משטרה סמוך לקניון גבעתיים // צילום: אבי כהן
רן קוניק ראש עיריית גבעתיים, מסר: ״לעיירית גבעתיים התקבלו דיווחים על חשד למפגע באזור גבעתיים-תל אביב. כוחות בטחון גדולים בסיוע כוחות בטחון עירוניים ביצעו סריקות נרחבות בעיר וכרגע עודכנתי כי נתפסו שני החשודים ואנו חוזרים לשגרה.
המקרה מוכיח שוב שכל המדינה, לרבות אזור המרכז וגבעתיים, מצויים תחת איום הטרור. אני מודה לכוחות הבטחון הנרחבים אשר הביאו לתפיסת החשודים וקורא לתושבים להמשיך ולגלות ערנות, תוך שמירה על שגרת החיים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו