הפועל חיפה תארח ביום שבת (19:00) באצטדיון סמי עופר את עירוני ק"ש. האדומים מקרית חיים ינסו לשבור את הסטטיסטיקה של קבוצות הבית באצטדיון החדש בכרמל. עד כה, אף קבוצה ביתית לא כבשה באצטדיון בחיפה ומן הסתם גם לא ניצחה. מכבי חיפה, הפועל חיפה ומכבי ת"א (בליגת האלופות) ניסו את מזלן מתחילת העונה אך ללא הצלחה.
מעבר לכך, גם הסטטיסטיקה מול היריבה בשבת לא ממש מעודדת מבחינת הפועל חיפה. הפעם האחרונה בה האדומים ניצחו את ק"ש היתה לפני כשנתיים באצטדיון קרית אליעזר. אגב, מי שכבש נגד חיפה בעונה שעברה הוא לא אחר מאשר הקשר אדריאן רוצ'ט, שעבר בקיץ לקבוצה של טל בנין.
בגזרת ההרכב הפותח, צפוי טל בנין להמשיך עם ההרכב שניצח במחזור האחרון את מכבי נתניה. המשמעות היא שחיים מגרלשווילי ימשיך לפתוח בעמדת המגן השמאלי, יוסי דורה ישחק בקישור לצידו של אדריאן רוצ'ט ובחוד ישחקו מהראן לאלה ותומר סוויסה.
פעם ראשונה שאתה משחק מול האקסית: "זו פעם ראשונה שאני משחק מול ק"ש, אני מאמין שהפרפרים בבטן יתחילו לקראת המשחק אבל יעברו אחרי כמה דקות. אני בקשר יום יומי עם החברים שיש לי מק"ש, אבל אנחנו משתדלים לשים את הדברים המקצועיים בצד".
רוצ'ט התייחס לשינויים שקבוצתו לשעבר עוברת ואמר: "ק"ש כל שנה עוברת שינויים, אחד השינויים הגדולים הוא שאני לא שם, כרגע אני מתעסק בהפועל חיפה, אני אלא אעביר שום ביקורת על מה שקורה שם השנה".
לשאלה אם ירצה להוכיח משהו לקבוצת נעוריו ענה: "אני ארצה להוכיח לעצמי ולסובבים אותי ובעיקר לחברים שלי בהפועל חיפה, לצוות המקצועי ולקהל הנהדר של הקבוצה שהגעתי ושאני ראוי לשחק בהפועל חיפה".
עוד הוסיף רוצ'ט: "אין לי משקעים, עשיתי שנים יפות מאוד בק"ש, הרגשתי שהגיע הזמן לקום וללכת ההיפך, יש לי רק מילים טובות להפועל חיפה שקיבלה אותי".
מתחילת העונה שום קבוצה ביתית לא ניצחה בסמי עופר, ולא כבשה שער זכות באצטדיון, "אנחנו נבוא, נעבוד קשה וננסה לשבור את הנאחס הזה. אני לא חושב שיש קשר לאצטדיון כזה או אחר לתוצאת של קבוצה". עוד הוסיף הקשר: "אני מחכה לשער ראשון, מקווה שהוא יגיע מהר. אני רוצה לנצח כל קבוצה. כשאני עולה אין לי סנטימנטים לאף אחד חוץ ממחויבות לעצמי ולמועדון שלי.
לשאלה אם יכבוש מול ק"ש יחגוג ענה: "אם אני אבקיע ברור שלא אחגוג, מה שאני חייב ומרגיש לק"ש הוא מעל כל שער או חגיגה, אני לא אחגוג אבל אחרי הניצחון אם אכבוש אשמח".
רוצ'ט נשאל על כך שסלאח חסארמה ויתר עליו: "עירוני ק"ש לא ויתרה עלי, אני קמתי והלכתי הם לא רצו שאלך אבל לא הייתה להם ברירה. אני לא מאוכזב מסאלח, אני שמח שטל לקח אותי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו