תקלה עולמית: רשת פייסבוק קורסת לסירוגין. מהחברה נמסר כי התקלה בטיפול וכעת נראה כי הרשת החברתית חזרה לתפקד באופן חלקי וכעת ניתן לבדוק אם קיבלנו לייק על הסטטוס האחרון. מיליוני גולשים ברחבי העולם חוו תקלה קשה ברשת החברתית, ולא הצליחו לגלוש או לעדכן מידע באתר ובאפליקציות. מדובר בתקלה זהה לזו שדווחה לפני כחמישה ימים.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
לפני כשנה וחצי דיווחו גולשים רבים על תקלה ברשת החברתית, במסגרתה לא מופיעים כל עדכונים חדשים על גבי "פיד" החדשות של המשתמשים. במקום הפוסטים החדשים, מופיעים פסים בהירים שנראים כ"מנסים" להיטען, ללא הצלחה.
אז דובר על תקלה שנייה תוך 12 שעות. לילה לפני כן דיווחו גולשים רבים כי עמודי הפרופיל האישיים של חבריהם, ואף העמודים האישיים שלהם, אינם נטענים – מלבד חלקו העליון של העמוד ובו תמונות הפרופיל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו