מכבי ת"א תערוך מחר את משחקה הראשון בשלב הבתים של ליגת האלופות כשתתארח אצל צ'לסי בסטמפורד ברידג'. סלבישה יוקאנוביץ', מאמן הטרבליסטית ששיחק בעבר במדי הבלוז ממערב לונדון יחזור לאצטדיון בו שיחק והוא יקווה לחזור לתל אביב עם תוצאה טובה.
הבלוז פתחו את העונה עם 4 נק' בלבד מתוך 15 אפשריות, וזה הנושא המרכזי שמעסיק את התקשורת המקומית וגם מאמן אצל הצהובים לא התעלמו מכך, יש כאלו שאף חוששים שזה יוביל את צ'לסי להתפוצצות בניהם גם יוקאנוביץ' שהתייחס לכך במסיבת העיתונאים הרשמית ערב המשחק.
"זה רגע נחמד עבורי לחזור לפה. אני מאוד שמח. שיחקתי כאן לפני הרבה שנים, עכשיו אני בצד השני ואני חייב להיות מוכן למשחק מול קבוצה חזקה ושהקבוצה שלנו תציג את היכולת הטובה ביותר שלנו", פתח המאמן הסרבי את דבריו בהתייחסות לקדנציה שלו כשחקן במדי צ'לסי.
"יש לי זיכרונות נהדרים מהקריירה שלי כשחקן וכמאמן באנגליה. עכשיו אני גאה לייצג את מכבי ת"א באיצטדיון הנהדר הזה ולהגיע עם הקבוצה שלי למעמד הבכיר של שלב הבתים. אני לא מסתכל על העבר, עכשיו אני רק במכבי ת"א, הפתענו במוקדמות ליגת האלופות ואני מאושר במקום שאני נמצא בו. אני נהנה מהרגע ויש לי אפשרות לבחון את עצמי, את הקבוצה שלי ואת הכדורגל הישראלי בתחרות הכי בכירה ביבשת. חזרנו למפעל הזה אחרי 11 שנה".
על מוריניו שיעמוד מולו מחר על הקווים אמר מאמן הצהובים: "אחד המנג'רים הטובים בעולם אבל ברביעי בערב הוא יהיה בצד השני. אני בטוח שהוא נוסע במכונית יותר טובה משלי, אבל אני מקווה להצליח להפתיע אותו. אנחנו חייבים לכבד גם את עצמנו ואת האוהדים שלנו ולעשות את הטוב ביותר עבור המועדון שלנו".

טל בן חיים מעלה זיכרונות מהסטמפורד ברידג' // צילום: עמי שומן, לונדון
על הכושר הירוד של צ'לסי סיפר: "זה אף פעם לא קל לשחק מולם. אני מופתע מכך שיש להם רק 4 נקודות מ-15 אפשריות בליגה. אבל מוריניו מנג'ר מספיק מנוסה להוציא אותם מהמשבר. אני לא יודע מה יותר חשוב להם, הליגה או ליגת האלופות. סביר להניח שתהיה להם מוטיבציית יתר להוכיח שהם יוצאים מהמשבר ולתקן את הבעיות שיש להם מפתיחת העונה. הייתי מעדיף שהם יתרכזו במשחק שיש להם נגד ארסנל".
טל בן חיים, בלם הצהובים ששיחק בעבר במדי צ'לסי הלונדונית סיפר: "אני מאוד נרגש לחזור לפה עם מכבי ת"א. היו לי זכרונות נהדרים עם מוריניו, המנג'ר הכי טוב בעולם, שיחקתי תחתיו מעט מאוד זמן ולצערי הוא עזב. הוא תמיד הכין אותנו לכל משחק כאילו שזה גמר ליגת האלופות. כולנו מופתעים מפתיחת העונה החלשה של צ'לסי, אבל יש לו שחקנים ברמות הגבוהות ביותר ואני בטוח שהם יתגברו על המשבר ויתחילו לנצח משחקים. זה לא יישאר ככה".