צפו: שדד את הבחורה הלא נכונה

שוד בברזיל נגמר בבכי - של השודד • התברר כי הנשדדת היא מתאבקת מקצועית

השודד בחר להתעסק עם הבחורה הלא נכונה // השודד בחר להתעסק עם הבחורה הלא נכונה

שני שודדים בברזיל תקפו בחורה, שלא היססה ותקפה בחזרה. השודדים שלא ידעו שהם מתעסקים עם מתאבקת MMA מקצועית, נדהמו כשהבחורה השיבה מלחמה. בסרטון שצולם ניתן לראות את הרגע בו אחד השודדים שנתפס ע"י המתאבקת בוכה, "אבא! אמא! ישו!", ומתחנן שהבחורה תשחרר אותו. השודד הוסיף וקרא לעזרה: "שמישהו יקרא למשטרה!". המתאבקת תפסה אותו באמצעות נעילת רגליים סביב צאוורו, שנקראת "חניקת הורג האריות", ולא איפשרה לו לזוז עד שהגיעה המשטרה.

 

סרטון שהועלה לרשת

 

הנשדדת, מוניק בטסטוס, היא בעלת חגורה כחולה בג'יוג'יטסו והיא ניצחה שש פעמים באליפות ה-MMA. באסטוס מספרת על האירוע: "הם היו שניים, אחד מהם תפס את הסלולרי שהיה בידי. יכולתי לראות שהם לא חמושים אז הפלתי אותם מהאופנוע שלהם. לא פחדתי, ידעתי שביכולתי לנטרל אותם. אחד מהם הצליח לברוח, אז תפסתי את נהג האופנוע בעזרת מהלך "הורג האריות" והחזקתי אותו בעזרת רגלי במשך 20 דקות. 

 


נעילת הצוואר שהחזיקה את השודד מרותק במקומו עד הגעת המשטרה // צילום: יו-טיוב

 

בין זעקותיו של השודד המבוהל, ניתן לשמוע את הדברים הבאים: "אבא! אבא! תקראו למשטרה! אבא! עזרה - ישו! אני נשבע, זו הפעם הראשונה שאי פעם עשיתי דבר כזה! עזרה! בבקשה! שמישהו יעזור לי!" 
 

לאחר שנלקח השודד הצעיר לתחנת המשטרה, דווח כי הוא הכחיש כל קשר לפרשה ולשוד. 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר