מנצ'סטר יונייטד הודיעה היום רשמית על החתמתו של אנתוני מרסיאל תמורת 36 מיליון פאונד, בעיסקה כוללת שעשויה להגיע ל־56 מיליון פאונד. "אני מתרגש להצטרף למועדון הטוב בעולם, תמיד חלמתי לשחק בפרמייר ליג", אמר החלוץ, שהגיע ממונאקו והפך לבן העשרה היקר בהיסטוריה. "אנתוני הוא חלוץ מוכשר ופוטנציאל ענק", החמיא לו מאמנו החדש לואי ואן חאל, "הוא הגיע למקום שבו יוכל להתפתח בצורה הטובה ביותר".
היום האחרון של חלון ההעברות היה רגוע באופן יחסי. אברטון היתה אחראית על העיסקה הגדולה ביותר עם החתמתו של ראמירו פונס מורי, בלמה של ריבר פלייט, תמורת 9.5 מיליון פאונד. "כששמעתי את השם אברטון לא חשבתי פעמיים", אמר הארגנטינאי בן ה־24, שחתם על חוזה לחמש שנים.
תשעת השערים שספגה צ'לסי בארבעת המחזורים הראשונים של העונה, האיצו את החיפושים אחר בלם חדש. בסופו של יום סוער התברר שג'ון סטונס לא יגיע מאברטון, כשגם הניסיון להחתים את בלמה הברזילאי של פ.ס.ז', מרקיניוס, לא הניב תוצאות. הבלוז, אם כן, נאלצו להסתפק בפאפי ג'ילובוג'י, בלמה בן ה־26 של נאנט. "אני מאושר שמועדון כזה החליט לתת לי הזדמנות", אמר הסנגלי, שחתם על חוזה לחמש שנים תמורת 4 מיליון יורו.
מייקל הקטור, בלמה הג'מייקני של רדינג, נרכש בעבור אותו סכום, אך הושאל חזרה לקבוצה מליגת המשנה. ווסטהאם יונייטד ניצלה את השעות האחרונות כדי להתחזק בארבעה שחקנים, ובהם קשר ברצלונה אלכס סונג וחלוצה של צ'לסי ויקטור מוזס, שהגיעו בהשאלה.

סאיידו בראהינו. לא מאמין שהוא נשאר בווסט ברום // צילום: GettyImages
את הרעש הגדול ביותר עשתה עיסקה שלא הבשילה, ולא מדובר בדויד דה חאה וריאל מדריד. "עצוב שאני לא יכול לספר לכם איך המועדון התייחס אלי, אבל אני מודיע רשמית שלא אשחק יותר עבור ג'רמי פיס (יו"ר המועדון)", את הדברים הקשים האלה צייץ כוכבה של ווסט ברומיץ', סאיידו בראהינו, לאחר שהקבוצה סירבה לכל 4 ההצעות שהגישה עבורו טוטנהאם. "הסברתי שלוותר על שחקן כזה בסוף חלון ההעברות זה דבר שלא בא בחשבון", הגיב פיס. בראהינו לא שותף בשני משחקי הליגה האחרונים של הקבוצה בטענה כי אינו מרוכז מספיק. "עכשיו המטרה שלנו היא לתקן את הנזק של הפרשה הזאת", סיכם יו"ר הבאגיז.