על קו הזינוק

15 שנה מאז ששוחק לאחרונה, גביע אלוף האלופים יחזור במוצ"ש • האלופה מכבי ת"א ועירוני ק"ש ייפגשו באיצטדיון בנתניה • הטריפליסטית כבר עם הראש בבאזל, אבל לא תתנגד לפתוח את העונה עם תואר ראשון

זהבי. צפוי לחזור להרכב מכבי במשחק אלוף האלופים // זהבי. צפוי לחזור להרכב מכבי במשחק אלוף האלופים , צילום: אלן שיבר

משחק אלוף האלופים, המפגיש את אלופת המדינה עם מחזיקת הגביע, שוחק בפעם האחרונה בשנת 1990, אז ניצחה בני יהודה 0:1 את הפועל כפ"ס.  

השנה, מכיוון שמכבי ת"א זכתה באליפות ובגביע, קבע התקנון כי יריבתה תהיה הסגנית - עירוני ק"ש. 

ת"א תקיים מחר (ו') את האימון המסכם לקראת המשחק, ולמרות שהמשימה האמיתית שלה תהיה בשבוע הבא נגד באזל, הצהובים מייחסים חשיבות רבה למפגש ורוצים לזכות בתואר הראשון של העונה. לאור זאת ולאור היכולת הגרועה של המחליפים בהפסד האחרון למכבי פ"ת, המאמן סלבישה יוקאנוביץ' עשוי להחזיר להרכב כמות נכבדת מהכוכבים. ערן זהבי, נוסא איגיבור, אבי ריקן וטל בן חיים הבלם נמצאים בתמונת ההרכב. שחקני הרכש אלי דסה ושלומי אזולאי אמורים להיכלל בסגל.

"אנחנו לא מתעסקים בבאזל. נבוא מוכנים ומרוכזים למשחק נגד ק"ש כי האוהדים שלנו בטוח רוצים לראות את הקבוצה מניפה את הגביע ולא נרצה לאכזב אותם", סיכם יוקאנוביץ'. 

נשיא המדינה, ראובן ריבלין, העניק אתמול לקבוצה את מגן הכבוד על פועלה נגד האלימות והגזענות. למקום השני הגיעה מכבי חיפה ואילו למקום השלישי הגיעה מכבי נתניה.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר