גל מקל: "לא צריך ועדות חקירה"

שחקנה של נבחרת ישראל לא מתרגש משני ההפסדים במשחקי ההכנה, אבל חושב ש"עדיין אין לנו קצב ואת הכימיה הנדרשת"

גל מקל ואלישי כדיר. "אנחנו תמיד רוצים לנצח" // גל מקל ואלישי כדיר. "אנחנו תמיד רוצים לנצח" ,
גל מקל ואלישי כדיר. "אנחנו תמיד רוצים לנצח" // גל מקל ואלישי כדיר. "אנחנו תמיד רוצים לנצח"

20 איבודים גרמה אתמול נבחרת ישראל לנבחרת אוקראינה, ובכל זאת היא הפסידה 88:83 ולא הרשימה בלשון המעטה. שני הפסדים בשני משחקי ההכנה ליריבות בינוניות ביותר העלו את מפלס הדאגה לקראת אליפות אירופה בחודש הבא, למרות שההרכב החסר והזמן שנותר עד הטורניר מהווים נסיבות מקלות.

המאמן ארז אדלשטיין: "משחק הכנה כשמו כן הוא, למרות שנכון שאנחנו רוצים לנצח ומאוכזבים כשמפסידים. היו לנו כמה דקות יותר טובות, אבל המשחק הראה לנו את הבעיות שיש לנו בהרכבים מסוימים. המטרות הן קודם כל לתקן את ריבאונד ההגנה ולדעת לשחק בהרכב נמוך כמו ששיחקנו בשני משחקי ההכנה".  

גל מקל אמר: "אנחנו תמיד רוצים לנצח. נראינו יותר טוב מהמשחק הראשון, אבל אנחנו עדיין לא בקצב ואין לנו את הכימיה הנדרשת. בשביל זה יש הכנה ולא צריך ועדות חקירה. אני חושב שזה היה הרבה יותר טוב מהמשחק מול מקדוניה ובמשחק הבא אני מקווה שיהיו לנו רצפים יותר ארוכים של דקות, ובתקווה גם לנצח אותו, כי לנצח זה תמיד חשוב".

אפיק ניסים הוסיף: "מה שאפיין אותנו זה יותר מדי עליות וירידות. אנחנו צריכים לדעת לא להוריד את ראש אחרי שאנחנו חוטפים סל, ולא להוריד את הראש אחרי שלא קולעים סל. צריך לשפר את היציבות. אני מאמין שלאט לאט נשחק יותר טוב וגם ננצח". 

היום (ב') תצא הנבחרת מהעיר אוריד לסקופיה, בירת מקדוניה, שם תשחק מחר שוב מול הנבחרת המקומית. דיאור פישר, שנפצע מול אוקראינה, יהיה כשיר למשחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר