גביע הטוטו: מכ' פ"ת הביסה את בני יהודה

למרות החום הכבד הקבוצה ממלאבס דרסה את יריבתה משכונת התקווה 0:3 במחזור הראשון של גביע הטוטו • כליבאת, מונונגה ודנינו כבשו לפתח תקווה • רן בן שמעון בסיום: "המשחקים האלו, הם מבחן עבורינו"

מונונגה. כבש בפנדל למכבי פ"ת בדקה ה-36 // מונונגה. כבש בפנדל למכבי פ"ת בדקה ה-36 ,
מונונגה. כבש בפנדל למכבי פ"ת בדקה ה-36 // מונונגה. כבש בפנדל למכבי פ"ת בדקה ה-36

לפני משחק גביע הטוטו בין מכבי פ"ת לבני יהודה הערב (ב') היה מתח שמזכיר רכישת פחית שתייה ממכונה אוטומטית - מצד אחד יש סיכוי שתקבל את מה שביקשת, ומנגד יש סיכוי גדול שלא ייצא כלום. הצופים שהטריחו עצמם לאיצטדיון המושבה לא הצליחו ממש לעודד עקב החום הכבד, אבל אחרי עשר דקות הם התעוררו כשמוחמד כליבאת מצא את הרשת. בתוך דקות בודדות חזר השקט ליציעים, וניתן היה לשמוע יותר את השחקנים והמאמנים מאשר את הקהל.

בני יהודה, שהתחזקה בקיץ רק באלמוג בוזגלו, התקשתה מול המלאבסים, ובדקה ה־36 עבירה שנעשתה על ידי ההגנה הכתומה ברחבה הובילה לכדור עונשין מ־11מטרים. ג'ו מונונגה, הקפטן החדש של פ"ת, הטעה את השוער וקבע 0:2 לקבוצה המקומית.

עם פתיחת המחצית השנייה בני יהודה העלו את הקצב והאגרסביות, ונראו הרבה יותר מסוכנים, אך לא הצליחו למצוא את הרשת. כעשר דקות לפני שריקת הסיום, קומץ מאוהדי בני יהודה החל להתייאש ולנוע לעבר החניה. בדקה ה־87 עומר דנינו הכניע את איינוגבה בפעם השלישית במשחק והבריח סופית את מעט הצופים בכתום שנשארו.

רן בן שמעון: "גביע הטוטו לא מעניין מאמנים אלא רק בעלים" // צילום: אלן שיבר

בסיום המשחק, מאמנה של הפועל פתח תקווה, רן בן שמעון התייחס למשחק של קבוצתו: ״זה משחק אימון, המשחקים האלה, בין אם זה בניצחון או הפסד זה סוג של מבחן עבורינו״.

בנוגע ליריבתו משכונת התקווה אמר: ״זאת קבוצה הרבה יותר חזקה וטובה ממה שראינו כך שזה לא לעניין לדבר עליהם, גביע הטוטו לא מעניין מאמנים אלא רק בעלים״

לבסוף, המאמן ממלאבס התייחס להשלמת סגל שחקניו לעונה הקרובה: ״נרצה להתחזק אבל זה כמובן בכפוף ליכולת הכלכלית, אני מאמין שנצרף עוד שחקן או שניים אך בגדול הסגל שלנו הושלם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר