היסטוריה בתל אביב: עבודות הקמתה של הרכבת הקלה החלו. החל מהערב - הרחובות ייסגרו, הסדרי התנועה החדשים ייכנסו לתוקפם והעבודות על הרכבת הקלה בגוש דן ייצאו לדרך. שר התחבורה ישראל כץ הגיע לחפ"ק, שהוקם בפינת הרחובות אלנבי ויהודה הלוי. השר כץ אמר כי "הפרויקט הזה ידע עליות ומורדות ועיכובים. העיר תל אביב וגוש דן הם האזור המאוכלס ביותר במדינת ישראל ולא ייתכן שהם ימשיכו להתנהל בלי מערכת אמיתית להסעת המונים. זה פרוייקט לאומי. אחרי למעלה משישים שנה של הבטחות ומכשולים – הפרוייקט יוצא לדרך".
משה בן שמחון, רועי קסטרו
"ביחד", אומר השר כץ, "עם סבלנות וסובלנות של תושבים, תל אביב תהיה עיר מודרנית כמו שהיא אמורה להיות. הפרוייקט הזה הוא מרגש כי הוא פרוייקט ענק, משנה מציאות. ראיתי את כל עוצמת המכשולים והייתי נחוש בעניין הזה ולהוציא את הפרוייקט לדרך. חלק מאלה שמותחים ביקורת, הם ייסעו בשלום ובשלווה עד 2021. לגבי הקרדיט, אני מניח שחלק מהמתנגדים ירצו קרדיט גם בעתיד".
"לגבי בעלי העסקים – אמרתי את עמדתי וזה לא מאוחר כי מדובר על שש שנות עבודה. צריך למצוא דרך כדי לאפשר לעיריות לתת להם הנחות בארנונה. פניתי לשרים הרלוונטים וקיבלתי את הסכמתם להעביר תיקון שיאפשר לתת הנחה בארנונה. אולי קרנות גישור לסיוע לעסקים קטנים. גם לבעלי העסקים עצמם יש דרכים למשוך לקוחות – שיעשו הנחות בעצמם. ראוי שבעלי הנכסים יוזילו את מחירי השכירויות כי בעתיד ערך הנכסים יעלו", אמר השר כץ.
"אני וחברי השרים לא נוכל לנסוע בנתיבי התחבורה הציבורית בתקופה הזאת. אנחנו רוצים לשמש דוגמא אישית ולפנות את הצירים. הנחיתי להוציא צו שמונע משרים ומבכירים אחרים את הפריווילגיה של שימוש בנתיב תחבורה ציבורית ברחבי תל אביב. הקו הזה הוא מאוד משמעותי. אנחנו מקדמים תכנונים לשאר הקווים, וההנחיה היא לבצע אותם כמטרו לכל דבר. הקווים הבאים בתור צריכים להיות תת קרקעיים ונמצא בעתיד את הדרך איך לעשות אותם", אמר כץ.
העבודה שבה תחל חברת נת"ע היא בניית התחנה התת־קרקעית הראשונה של "הקו האדום", היא "תחנת אלנבי", שתמוקם על ציר הרחובות יהודה הלוי ומקווה ישראל, בין רחוב אלנבי לרחוב בצלאל יפה.
העבודות ילוו בשינויים בהסדרי התנועה:
רחוב יהודה הלוי ורחוב הרכבת ייחסמו לתנועת כלי רכב בקטע שבין רחוב רמח"ל לרחוב אלנבי והתנועה ממזרח למערב תנותב דרך הרחובות לבונטין ומקווה ישראל. רחוב מקווה ישראל יהפוך לרחוב חד־סטרי החל מרחוב לבונטין ועד לרחוב אלנבי ותיחסם הכניסה מרחוב יהודה הלוי לרחובות שד"ל ויבנה, שיהפכו לרחובות ללא מוצא והכניסה אליהם תתאפשר משדרות רוטשילד בלבד. את תחנת אלנבי יבנו בשלושה שלבים, הצפויים להימשך כחמש שנים.
בנוסף, מחר ייפתחו לציבור הנוסעים ארבעה חניוני "חנה וסע" בפארק הירקון (גני יהושע), בחוף תל ברוך, באיצטדיון קריית אריה (המושבה) בפתח תקווה, ובמצפה מודיעין. מהחניונים ייצאו שאטלים ליעדים מרכזיים בת"א. בסך הכל קיימים בחניונים 3,500 מקומות חנייה, האמורים לשמש תחליף לכחצי מיליון המכוניות הנכנסות מדי יום לעיר.
במשטרה הבהירו כי מתחילת העבודות, הפקקים יהיו גדולים יותר וארוכים יותר. בצד הדרומי מעריכים במשטרה כי בכביש 4 ייווצר הפקק עד מחלף אשדוד, בצד המזרחי בכביש 1 עד מחלף ענבה, בכביש 2 בצד הצפוני עד מחלף נתניה דרום, בכביש 5 עד כביש 6 ובכבישים נוספים רבים.
בתוך כל אלה, השלב הקריטי יגיע רק ב־16 באוגוסט, אז תחל העבודה על "תחנת קרליבך". צומת בית מעריב העמוס ייסגר לתנועת רכבים פרטיים, ברחוב קרליבך תותר נסיעה בתחבורה ציבורית בלבד וכמה ימים לאחר סגירת הרחוב יחלו בהריסת גשר מעריב המיתולוגי.
מנכ"ל נת"ע, יהודה בר־און, הוסיף כי "השלב החשוב ביותר הוא השלב שבו עוברים משולחן השרטוטים לביצוע בשטח. אנו מבטיחים לתושבי תל אביב וגוש דן שנעבוד בנחישות ובמקצועיות ונשמור על הניקיון ועל איכות הסביבה".
בנת"ע הקימו חמ"ל בו ישבו נציגי החברה, המשטרה ועיריית ת"א ויהיה בו עובד שתפקידו לעדכן את אפליקציית ווייז בזמן אמת. בנוסף, אפשר יהיה להתעדכן בשינויים באפליקצית Moovit.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו