שחקני מכבי ת"א הגיעו היום (ג') לפתיחת החנות החדשה של המועדון בקרית שלום. ביום שלישי תשחק הקבוצה בגומלין מוקדמות הסיבוב השלישי של ליגת האלופות מול היברניאנס ממלטה והפיגור 2:1 מהמשחק הראשון, מה מכניס את הצהובים לדריכות שיא.
"זה לא הזמן לדבר, אלא לפעול" אמר הבלם קרלוס גרסיה שהוסיף: "אנחנו מצפים למשחק כדי להראות מי אנחנו. אומרים בכדורגל שאתה טוב כמו המשחק האחרון, ואנחנו מחכים להראות את היכולת האמיתית שלנו. אני לא חושב שזלזלנו בהיברניאנס או שהגענו שחצנים, הם הוכיחו שהגיע להם לנצח. הפסדנו ועלינו לקבל את זה ולהתקדם הלאה. הדבר היחידי שאני חושב עליו זה לעלות שלב".
עם זאת, הספרדי יודע שיכולת כמו שהציגו הוא וחבריו בשבוע שעבר לא תספיק כדי לעבור שלב: "קרו לא מעט דברים, כולם היו רעים. קשה לי להסביר, כולנו הרגשנו רע מאוד אחרי המשחק", הסביר גרסיה.
אם מכבי תעבור שלב, תחכה לה בסיבוב הבא ויקטוריה פלזן הצ'כית, שנחשבת ליריבה חזקה. למרות זאת, גרסיה הוותיק גילה בטחון עצמי גבוה והצהיר: "אני מאמין במאה אחוז שאנחנו יכולים לעלות לליגת האלופות. אם יגיעו שחקנים חדשים אנחנו נקבל אותם בלב רחב ופתוח. כל מי שיכול לעזור לנו להשתפר אנחנו מעוניינים בו, אבל עם מי שאנחנו עכשיו, אני הולך באמונה שלמה. להגיד שצריך עוד שחקנים זו גישה של לוזרים". על הביקורת שספג בכלי התקשורת אמר השחקן: "אני לא נפגע ממה שאומרים עליי בתקשורת. אני יודע מה הצוות המקצועי והשחקנים חושבים עליי, אני יודע מה אני שווה וזה מה שחשוב".
הקשר גל אלברמן נשאל על האירועים האלימים בהם היו מעורבים אוהדי בית"ר ירושלים בבלגיה והודה: "אין ספק שמדובר באירוע מביך, כל מי שהוא חלק מהכדורגל הישראלי הרגיש מובך באותם הרגעים, אבל אנחנו נמצאים כרגע במקום אחר ולא מייחסים לזה חשיבות. אנחנו מתרכזים במועדון שלנו ואנחנו מאוד מקווים שבסביבה שלנו ובקהל שלנו לא נחווה דברים כאלה".
מבחינה מקצועית, במכבי ת"א אופטימיים לגבי כשירותו של ערן זהבי למשחק ביום שלישי. מלך שערי הקבוצה בעונה שעברה עדיין לא כשיר במאה אחוזים, אך בצוות הרפואי עובדים איתו ברמה האישית כדי שיוכל לפתוח בהרכב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו