במקביל להגרלת היורוליג תיערך מחר גם הגרלת היורוקאפ בו משתתפת אלופת ישראל, הפועל ירושלים. לקראת ההגרלה דורגה הקבוצה בדרג הרביעי מתוך שש באיזור מספר 2.
לקראת ההגרלה חולקו הקבוצות גיאוגרפית לשתי קבוצות. הצד "המערבי" והצד ה"מזרחי" של אירופה. ירושלים נמצאת בצד המזרחי עם קבוצות ממדינות בריה"מ לשעבר, טורקיה ויוון. הקבוצות יחלקו לבתים של שש קבוצות מהן 4 עולות לשלב הבא.
כזכור ירושלים לא הצליחה בעונה החולפת לעבור את השלב הראשון וזו ככל הנראה הסיבה להצבתה בדרג נמוך יחסית. ירושלים נמצאת בדרג הרביעי בבית ה"מזרחי" ביחד עם בודוצ'נוסט וסאראטוב. מן הדרג הראשון תקבל הקבוצה אחת מהשלוש: קאזאן גלאטסאריי ובשיקטאש.
בדרג השני נמצאות: ניז'ני נובגורוד, ריטאס וילנה ובאנביט. כל היווניות הוצבו בדרג החמישי: א.א.ק אתונה, פאוק ואריס סלוניקי.
בדרג הראשון של הצד ה"מערבי" נמצאות אלבא ברלין, ולנסיה ונימבורק. בדרג השני: גראן קאנאריה, בילבאו וסאגרגוסה. בשלב השני של המיפעל מצטרפות אליו 8 הקבוצות שיודחו בשלב הראשון של היורוליג.