הרב החשוד: "עוד תראו שההר יוליד עכבר"

הרב מצפת החשוד בעבירות מין התייחס לראשונה לתלונות הנשים נגדו: "הן יגיעו לביהמ"ש, אסתכל להן בעיניים" • מעצרו הוארך בשמונה ימים • שמו טרם הותר לפרסום

הרב החשוד // צילום: אייל מרגולין - ג'יני // הרב החשוד ,
הרב החשוד // צילום: אייל מרגולין - ג'יני // הרב החשוד

הרב החשוד בעבירות מין הגיע היום לבית המשפט השלום בקרית שמונה לדיון בהארכת מעצרו. לפני כניסתו לאולם הדיונים התייחס הרב לראשונה לתלונות הנשים נגדו: "נפגוש אותם בבית המשפט על דוכן העדים. נביט להם בעיניים נבדוק כל דבר לגופו ותראו שההר הוליד עכבר. בעזרת השם הכל לטובה. אלה ימים שעם ישראל מצטער על חורבן בית המקדש ועל שנאת חינם".  

ביהמ"ש החליט להאריך את מעצרו בשמונה ימים.

הרב שוחרר אתמול מבית החולים זיו בצפת בתום שלושה ימי אשפוז ולאחר שהרופאים קבעו כי מצבו הרפואי תקין. מייד עם שחרורו נלקח לחקירה במחלק ההונאות במחוז הצפוני של המשטרה. בית המשפט העליון החליט לקבל את בקשת סניגורו של הרב, עו"ד אפרים דמרי, להגיש בקשה מסודרת שלא לפרסם את שמו של הרב החשוד. 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אשתו של הרב נקראה שלשום לתחנת ירדן בראש פינה, שם נחקרה באזהרה בחשד לעבירות של שיבוש הליכי חקירה. עו"ד דמרי, המייצג את הרב, מסר כי האישה הכחישה את החשדות המיוחסים לה.

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר