ג'וש דאנקן חתם בירושלים

השחקן חוזר לבירה לאחר ששיחק בקבוצה בעונת 2012/13 • מגיע לאחר עונה לא מוצלחת בגרמניה שבה היה פצוע זמן רב • בקבוצה מחכים לתשובה מגל מקל

צילום: דודי וקנין // דאנקן. בדרכו לירושלים לאחר עונה מאכזבת בגרמניה ,
צילום: דודי וקנין // דאנקן. בדרכו לירושלים לאחר עונה מאכזבת בגרמניה

חוזר לאדום: הפועל ירושלים סיכמה עם ג'וש דאנקן, (29, 2.03) על חזרתו לקבוצה לעונה הבאה, זאת אחרי עונה לא מוצלחת במיוחד שעבר בבאמברג הגרמנית. קבוצתו אמנם זכתה באליפות גרמניה, אך הפורוורד המוכשר בילה חלקים גדולים מהעונה על אזרחי בשל פציעה טורדנית.

דאנקן מגיע לקבוצה על תקן סימן שאלה לא קטן. אין עוררין על יכולותיו, והעובדה שהוא קלעי מחונן מחוץ לקשת עומדת לזכותו, אך אחרי עונה שבא פרק את הכתף בצורה קשה (בפעם השנייה בקריירה), לא ברור אם זה אותו הדאנקן שעזב את ירושלים. לנוכח מצבו הבריאותי, דאנקן יקבל חוזה מופחת משמעותית מהסכומים שקיבל בגרמניה, ועלות החוזה החדש בירושלים מוערכת בקצת יותר מ-200 אלף דולרים.

בשלב זה, הגעתו של דאנקן לא תהיה על חשבונו של טוני גפני, שמוערך מאוד על ידי המאמן דני פרנקו ובקבוצה יודיעו בקרוב לשחקן על מימוש האופציה עליו. על פי ההערכות, דאנקן יהיה על תקן הזר שישי בקבוצה, ושילובו יהיה הדרגתי כדי למנוע עומס גדול מדי עליו, לפחות בתחילת העונה. המשמעות היא שייתכן שדאנקן יהיה הזר שלא יתלבש לחלק ממשחקי הליגה, בהנחה שירושלים אכן תחתים שישה זרים.

בקבוצה עדיין ממתינים לתשובתו של גל מקל בנוגע להצטרפותו, וממשיכים לנהל מו"מ עם דיון תומפסון לעונה הבאה.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר