ג'ורדן פארמר בדרך חזרה למכבי ת"א. הגארד היהודי־אמריקני, בעבר אלוף אן.בי.אי עם לוס אנג'לס לייקרס, קרוב לחתימה במועדון הצהוב. במקביל, גם גל מקל אמור לחתום בימים הקרובים.
פארמר (28, 1.88 מ') שיחק במכבי ת"א בזמן השביתה באן.בי.אי בעונת 2011/12. לאחר מכן הוא חזר לליגה הטובה בעולם, שם שיחק בניו ג'רזי נטס עד סוף העונה. אחר כך שב פארמר לאירופה, חתם באנאדולו אפס איסטנבול, אבל שוב עלה על המטוס לארה"ב ושיחק בלייקרס ובלוס אנג'לס קליפרס. בחלק השני של העונה שחלפה שיחק בדרושפקה הטורקית.
כאמור, המו"מ עם מקל קרוב גם הוא לסיום. השחקן מחזיק בחוזה ממכבי ת"א כשבועיים, אך טרם חתם עליו. הוא יצא לארה"ב במטרה לבדוק אופציות באן.בי.אי, אך ההערכה היא שהסאגה הארוכה הזו תיגמר עד סוף השבוע ומקל יחתום במכבי.

ויטור פבראני. כל הקו הקידמי של מכבי ת"א יוחלף // צילום: אי.פי
הסנטר הברזילאי ויטור פבארני מועמד משמעותי להצטרף למכבי ת"א. השחקן היה בארץ בסוף השבוע האחרון להתרשמות בגלל פציעה שעבר, כשמטרת הביקור היתה בדיקות רפואיות כדי לוודא שהחלים מהפציעה הממושכת. בנוסף, הוא גם התאמן לעיני הצוות המקצועי כדי לראות שחזר לעצמו אחרי תקופה ארוכה שבה לא שיחק. פבראני רוצה לשחק במכבי ת"א, והכדור עובר כעת למאמן גיא גודס ולדרג הניהולי בנושא המו"מ הכספי.
פאברני (27, 2.11 מ') הגיע למלאגה הספרדית כבר בגיל 17 והושאל לסראגוסה ולברואסה מליגה השנייה, כשבעונת 2008/9 הוא חזר למלאגה ושיחק עונה אחת בקבוצה הראשונה ובקבוצת הבת. תהליך הקליטה הארוך שלו נמשך כשעבר לשנתיים למורסיה, ורק לאחר העונה השנייה במועדון הוא קפץ מדרגה לוולנסיה, שם שיחק שנתיים. בעונה השנייה בוולנסיה הוא כבר היה גורם משמעותי בקבוצה והעפיל איתה לחצי גמר הפלייאוף ולחצי גמר היורוקאפ.
בתום העונה הגיע הצעה מבולסטון סלטיקס מהאן.בי.אי, בה הספיק פבראני לשחק ב־37 משחקים לפני שנפצע במיניסקוס במארס 2014 ובגינה החמיץ את כל העונה שעברה. פבראני הוא סנטר טכני מאוד, בעל יד טובה בכל הטווחים שבאיזור הסל. הפיזיות ההגנתית פחות בולטת אצלו.
מכבי רוצה להחתים העונה שלושה זרים באיזור הצבע: טרבר אמבקווה, שכבר חתם ויכול לשחק בשתי עמדות הפנים; סנטר, כשפבראני, כאמור, מועמד רציני; ושחקן נוסף בעמדה מספר 4, כשאחד המועמדים הוא ג'אמל מקלין. מחזיקת גביע המדינה החליפה כבר את כל הקו הקדמי שלה מהעונה שחלפה, כשסופוקליס שחורצאניטיס (ישחק בפנרבחצ'ה), אלכס טיוס (טרם עזב או שוחרר רשמית), בראיין רנדל, ג'ו אלכסנדר וג'ייק כהן עזבו או יעזבו את המועדון.