בביה"ח קפלן שברחובות מתה מפצעיה תושבת אשדוד בת 40 שנדרסה אתמול במוסך בעיר. האישה נפגעה מאמבולנס שנהגו נסע בטעות קדימה במקום רוורס. הנהג טען כי מדובר בתקלה.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
התאונה ארעה במוסך העוסק בתיקון מזגנים לרכב ברחוב העבודה באיזור התעשיה באשדוד. הנהג שעמד לצאת מהמוסך שילב הילוך אחורי אלא שאז לדבריו, כפי שהעיד מאוחר יותר, האמבולנס החל מדרדר ובלם היד לא עצר אותו. לכן לדבריו שילב לניוטרל אלא שההילוך כנראה קפץ עקב תקלה, שולב להילוך קדמי והרכב "זינק" קדימה בעוצמה ומחץ את האישה אל הקיר.
הכתבה הכי נקראת היום באתר: מה עשתה מלצרית שנמאס לה מההטרדות? צפו
כוחות חירום חילצו את הפצועה במצב אנוש והיא הועברה לבית החולים קפלן ברחובות שם עמלו הרופאים על הצלת חייה. לפנות בוקר כאמור נקבע מותה. ההערכה הראשונית מבדיקת התאונה היא כי עקב תקלה האמבולנס נסע קדימה. עם זאת נבדקת התנהגות נהג האמבולנס ואחריותו.
דאעש ממשיך לכבוש - והדיווחים על זוועות מתרבים
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו