קליארי חוזרת לסרייה ב'

אחרי 11 עונות רצופות בליגה הראשונה, הקבוצה של ג'יאנלוקה פסטה הפסידה 1:0 לפאלרמו והצטרפה לצ'זנה ופארמה כיורדת השלישית • רומא ניצחה 1:2 את אודינזה והבטיחה את המקום השלישי שמוליך למוקדמות הצ'מפיונס

צילום: AP // אקדל (מימין) מול גונזלס במשחק הערב. קליארי היא היורדת השלישית לסרייה ב'

אחרי 11 עונות רצופות בליגה הראשונה קליארי תחזור בעונה הבאה לסרייה ב'. הקבוצה של ג'יאנלוקה פסטה הפסידה 1:0 לפאלרמו והצטרפה לצ'זנה ופארמה כיורדת השלישית. 

כעת שני הקרבות היחידים שנותרו בליגה האיטלקית הם על המקומות שמובילים לליגת האלופות ולליגה האירופית. רומא השיגה שלוש נקודות חשובות לאחר ניצחון 1:2 על אודינזה, שמבטיח לה לפחות את המקום השלישי שמוליך למוקדמות הצ'מפיונס. 

גנואה, שנמצאת בכושר מצוין, נהנתה מצמד של הספרדי יאגו פאלקה, שהגיע ל־13 שערי ליגה בניצחון 1:4 על אטלנטה, שהעלה את הקבוצה של ג'אנפיירו גספריני למקום החמישי שמוביל למוקדמות הליגה האירופית. צמד של מקסי לופס העניק לטורינו ניצחון 0:2 על קייבו, שמשאיר גם לה סיכוי קלוש לתפוס את המקום החמישי.

עוד היום: דומניקו ברארדי, שחקנה של סאסואולו ששייך ליובנטוס, הפך לראשון בהיסטוריה של הסרייה א' שכובש פעמיים שלושער מול מילאן. זה קרה בניצחון של סאסואולו 2:3 על הקבוצה של פיליפו אינזאגי, שהתלונן בסיום על כך שהשופט העניק למארחת שער למרות שהכדור לא עבר במלואו את הקו. הלאס ורונה ציינה 30 שנה לאליפות ההיסטורית והיחידה שלה עם ניצחון 1:2 מול אמפולי. 

מחר: פיורנטינה - פארמה, נאפולי - צ'זנה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר