תושב ירושלים בן 47, אב לשמונה ילדים, הואשם היום בבית המשפט המחוזי בירושלים, בהתעללות קשה בשניים מילדיו הקטינים, תקיפתם, תקיפת בת זוגו ואיומים. הפרקליטות ביקשה להאריך את מעצרו עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו.
מכתב האישום, שהוגש באמצעות עו"ד מרים בן גל, עולה כי הנאשם נהג להכות את אשתו ושניים מילדיו בדרכים שונות. באחד המקרים, כפי שצוין בכתב האישום, הכה האב את ביתו בת ה-9, תוך שבעט בה, הצמיד סכין לצווארה ואמר: "אני כורת לה את הראש ואני אקח לה את הלשון".
הטרור מכה שוב: פיגוע דריסה בגוש עציון
במקרה אחר, תפס את בנו בן ה-10, הכה בידיו וברגליו וכן בעט בגבו, ברגליו ובראשו. לאחר מכן תפס אלה, והכה באמצעותה את בנו ברגליו ובראשו. כתוצאה מעוצמת המכות נשברה האלה. האב המשיך והביא שרשרת ברזל, והכה באמצעותה את בנו ברגליו, בידיו, בראשו ובפניו, דחף אותו לפינה תוך כדי הכאתו, הכניס אותו לחדר וקשר את ידיו ורגליו למיטה באמצעות שרשרת הברזל. בעודו קשור, סטר לו ובעט בו מספר פעמים.
במקרה נוסף, ליפף האב כבל חשמל סביב ידו, והכה באמצעותו את בנו בכל חלקי גופו. כתוצאה ממעשיו נגרמה לבן נפיחות ברגלו, אך האב סירב לאפשר לו לקבל טיפול רפואי. התביעה טוענת כי התעלל בילדים התעללות גופנית ונפשית, גרם לילדיו חבלות קשות ותקף גם את בת זוגו.
הכתבה הכי נקראת היום באתר: המלצריות נדהמו - הלקוח השאיר ירושה
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו