שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

ברק בכר פוטר מק"ש, יחתום בב"ש

פחות משעה לאחר ההודעה על סיום תפקידו של אלישע לוי במועדון מבירת הנגב, פיטר איזי שרצקי את מאמנו באופן מיידי • בני בן זקן, עוזרו של בכר, יעמוד על הקווים עד סוף העונה • סאלח חסארמה יאמן בעונה הבאה • שיר צדק סיכם בב"ש לשלוש שנים

צילום: ג'יני // בכר. מק"ש לב"ש? ,
צילום: ג'יני // בכר. מק"ש לב"ש?

אווירת סוף עונה בליגת העל. שלושה מחזורים לתום העונה, כשהפער בצמרת בין האלופה מכבי תל אביב לעירוני קריית שמונה במקום השני והפועל באר שבע במקום השלישי עומד על 6 נקודות בלבד, ושישה ימים לפני גמר גביע המדינה, שתי קבוצות הצמרת - ק"ש וב"ש עסוקות בהחלפת מאמנים.

פחות משעה לאחר הודעת הפועל ב"ש על כך שאלישע לוי יסיים את תפקידו במועדון בתום העונה, פיטר הבעלים של ק"ש, איזי שרצקי את ברק בכר, שסגר במועדון מבירת הנגב וצפוי לחתום שם בימים הקרובים.

באתרה הרשמי, הוציאה ק"ש הבהרה לגבי פיטוריו של בכר, שיסיים את עבודתו במועדון באופן מיידי ולא יעמוד על הקווים במשחק הליגה הקרוב של הקבוצה מול מכבי ת"א ביום ראשון בבלומפילד.

"לפני כשלושה חודשים, הודיע ברק בכר לאיזי שרצקי כי הוא מעוניין לעזוב את הקבוצה לקבוצה אחרת", נכתב באתר הרשמי של המועדון. "בתקופה זו, ניסה בכר יחד עם סוכנו דודו דהאן לחפש קבוצה לעונה הבאה. משלא מצא קבוצה שתבטיח לו חוזה באותה התקופה, חזר בכר לשרצקי, התנצל על כך שביקש לעזוב וביקש לסכם במועדון לעונה נוספת. על אף שלא היה מרוצה ממעשיו של המאמן, קיבל איזי את התנצלותו של ברק וסיכם איתו על המשך עבודתו במועדון גם בעונה הבאה.

"בתקופה האחרונה החלו השניים לעבוד יחד על העונה הבאה. איזי הודיע לברק כי לאחר מספר שנים בהן לא עלו מספיק שחקנים מקבוצת הנוער של המועדון לקבוצה הבוגרת, הוא מתכוון לחזור למדיניות המועדון ולצרף בעונה הקרובה כמה שיותר שחקנים מקבוצת הנוער. 

"ביום שלישי האחרון פנתה אלונה ברקת לשרצקי בשאלה האם היא יכולה לסגור עם בכר לעונה הבאה, זאת לאחר שלטענתה גורם מטעם המאמן פנה אליה בנושא. מבדיקה נוספת התברר כי אותו גורם הוא סוכנו של ברק, דודו דהאן. משהתבררה עובדה  זו, הודיע שרצקי לאלונה כי אינו יודע אם היא תיקח את ברק בעונה הבאה או לא, אך אצלו מאמן שמסכם על חוזה לעונה הבאה ופונה מאחורי גבו לקבוצה אחרת לא יכול לעבוד יותר במועדון.

"אי לכך, הודיע הבוקר שרצקי לבכר כי הוא מפסיק את עבודתו במועדון החל מהיום. זאת מכיוון שהתחרות על המקום השני בליגה מול הפועל ב"ש (כאמור, קבוצתו הבאה של בכר) נמצאת בשיאה, דבר היוצר ניגוד אינטרסים ברור. יחד עם זאת, הוחלט כי מי שיאמן את המועדון בעונה הבאה הוא מאמן קבוצת הנוער, סאלח חסארמה, ששיחק במדי המועדון שנים רבות, שימש כקפטן הקבוצה הבוגרת בעבר ומאמן מזה כשנתיים בהצלחה רבה את קבוצת הנוער הנמצאת במקום השלישי בליגת העל ואף הגיעה העונה עד לגמר גביע המדינה לנוער".

מי שיאמן את הקבוצה החל מהמחזור הקרוב ועד לסיום העונה הוא בני בן זקן, שהיה עוזרו של בכר ויהיה גם עוזרו של חסארמה.

הבלם שיר צדק צפוי לעשות את הדרך דרומה עם מאמנו בשנים האחרונות, לאחר שסיכם את תנאיו בב"ש לשלוש שנים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר