שני משחקים התקיימו הלילה בסדרות חצי הגמר, כאשר בני המפגשים התוצאה הייתה זהה, שיוויון 1:1 בסדרה.
גולדן סטייט - ממפיס 97:90 (1:1 בסדרה)
אם חשבנו שהווריורס ידלגו בקלילות בסדרת חצי הגמר, תחשבו שוב. למרות שגולדן סטייט השלימו סוויפ על ניו אורלינס בסרה הקודמת וניצחו את ממפיס במשחק הראשון, הלילה זה לא היה פשוט.
סטפן קרי הניף לפני תחילת המשחק את גביע ה-MVP בו זכה, אבל במשחק עצמו הוא לא בלט כשקלע 19 נקודות עם 2 מ-11 בלבד מהשלוש.
קליי תומפסון לא הרשים גם הוא עם 13 נקודות ו-1 מ-6 מהשלוש, דריימונד גרין קלע 14, האריסון בארנס סיים עם 11.
ממפיס עלו בטירוף לפרקט, כשבהפסקה הגריזליז כבר היו ביתרון 39:50. הווריורס לא מצאו פיתרון וראו את מייק קונלי, שחזר אחרי שנותח בפניו מוביל את קבוצתו עם 22 נקודות. זק רנדולף קלע 20 ומארק גאסול וקורטני לי הוסיפו 15 כל אחד. המשחק השלישי יתקיים בשישי לפנות בוקר.
אטלנטה - וושינגטון 90:106 (1:1 בסדרה)
אחרי חמישה ניצחונות רצופים בפלייאוף, וושינגטון נעצרה הלילה באטלנטה. הוויזארדס התקשו ללא ג'ון וול, שנפצע בידו מול טורונטו וישב על הספסל.
אטלנטה הובילה מהפתיחה וירדה למחצית ביתרון 46:53. ברבע השלישי וושינגטון נגסה בפער, אך הרבע הרביעי היה כולו של המארחים, אותו סיימו בריצה של 2:11.
רמון סשנס, שהחליפ את וול היה מצוין וסיים עם 21 נקודות, דמארי קארול קלע 22 נקודות, ורשם משחק פלייאוף שישי ברציפות עם 20 נקודות ומעלה. פול מילסאפ קלע 18 נקודות, ג'ף טיג סיים עם 9 נקודות ו-8 אסיסטים, אל הורפורד קלע 18, וקייל קורבר, שהתחיל לא טוב את המשחק, התייצב ואף קלע שתי שלשות חשובות, סיים עם 12 נקודות.